reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzień dobry.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Aniaso, a za czekające na rozładunek trzymam kciuki.
Od dzisiaj sama w domciu z Jagodą, pogoda do dupy, ale może się rozpogodzi to pójdziemy na spacerek. Uszyłam chustę do noszenia dzidzi, już ją co prawda wypróbowaliśmy, ale jak by była ładna pogoda, mogłabym ją sama zabrać w niej na spacer do lasu.

reklama
Witam.
Widze ze nadal sie meczycie:no:,wspólczucie.A moje dziecko zaczyna pazurki poazywac i jestem lekko niewyspana,no ale wiecznie spac nie bedzie:sorry2:.

Mam pytanie jak zmienic sygnature ze dziecko sie juz urodziło albo gdzie tego mam szukac bo nie mam pojecia.

hej Motyl. No to fakt wiecznie spac nie bedzie;-)Co do sygnatury wejdz w ustawienia i edytuj sygnature. Tam usun stare suwaczki. tylko zapisz ustawienia. Potem wejdz na jakas stronke z suwaczkami np.
Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com i tam zrobo nowy suwaczel. Skopiuj bbcode i wklej w edytuj sygnature. Potem znow zapisz ustawienia;-)

Witam i łączę się desperacją z nierozpakowanymi - też mam dosyć i przestałam wierzyć, że wkrótce urodzę. Idę dzisiaj do lekarki, ale raczej nie będzie miała dla mnie dobrych wieści.

Aniu, wszystkiego najlepszego.

reklama
a ja juz zakupy porządne zaliczyłam,okna wszystkie wymyłam,łazienke wysprzatałam,kończe kuchnie i pokoje, apotem odkurzanie i szmata na koniec
musze cos robic,bo mam doła jak stąd do Afryki i jak tylko ktoś dzwoni to od razu rycze,wiec sie zajęłam robota
pranie tez juz zrobiłam,czekam az wyschnie i poprasuje:crazy:

Do góry