reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam:-) o 7.00 obudziła mnie straszna burza a teraz juz pięknie słonce swieci i robi sie gorąco!!
wczoraj na działce opalałam sie i obzarłam się grillem do tej pory nie moge patrzec na jedzenie:no::no::no:

a dzis? dzis mi sie nic nie chce i tyle.

reklama
witam i ja dopiero teraz bo spać poszłam o 7 rano,w nocy nie spałam bo nie mogłam jakoś zasnąc,skurcze byly,ale nic po za tym sie nie działo wiec nigdzie nie jechałam tylko czekałam
a dzisiaj z tego wszystkiego jestem jedną chmurą gradowa i mam wszystkiego serdecznie dość,ide zaraz wyżyć sie na czymś bo nie dam rady dziś

Aniaso WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Cześć. Ja też nie mogłam spać. Jakaś niespokojna całą noc byłam. Nawet rano nie mogłam odespać, bo coś mnie nosi. Już w kuchni posprzątałam, wstawiłam pranie. I dalej mi jakoś dziwnie.

Co do objawów przedporodowych dalej nic :-(. Jedyne, co mi pozwala nie wariować, to fakt, że poprzednio jak rodziłam, też nie miałam żadnych objawów przed.

ANIASO SERDECZNE ŻYCZENIA :-)

Skoro nie rodzę, to idę sie umówić do fryzjera:-D A, co

Ostatnia edycja:
Ja się tylko melduje. Nadal bez zmian. Mój mnie już sprzed kompa wygania, więc odezwę się później.
Aniso wszystkiego Naj Naj Naj

Ostatnia edycja:
ja umyta:-D
alekpiel nic nie dala... boli mnie cal brzuch, plecy i miednica:dry:
nawet z siku mam klopoty bo nie wiem jak usiasc...:dry::dry::dry:
ale do 3 musze wytrzymac, potem moj bedzie to wrazie co jedziemy do szpitala jak nie przejdzie:-D:dry:
moze ktoras sie rozpakuje dzisiaj i pojdzie lancuszkowo:-D:-D:-D

czesc wszystkim ;-)

rozpakowanym zycze spokojnego dnia, dobrej pogody, co by mozna bylo isc na spacer
nie rozpakowanym - szybkiego rozpakowania ;-)

u mnie od wczoraj wizyta tesciow, teraz zabrali malego na spacer, to mam minutke, zeby do was zajrzec, ale zaraz wroca...

milego dnia!!!

Witam :)
Biedne te nie rozpakowane mamusie, współczuję z całego serca ciężko jest pod koniec szczególnie w te upały, ale dziewczyny pocieszcie sie że to już naprawde ostatnia prosta i trzymam za Was kciuki byscie sie szczęsliwie wszystkie rozpakowały:-D

Ja dziś wyjątkowo wyspana mała dała mi pospać, była grzeczniutka jak aniołeczek :-D

Aniaso wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :)))

reklama
Witam poniedziałkowo,
Ania wszystkiego naj naj naj i spełnienia wszystkich marzeń :)))

Dziewczyny jeszcze troszkę i będziecie tulić swoje Maleństwa
Dziś Malusia znów ładnie spała w nocy. Budziła się tylko na jedzenie :)))

Do góry