reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam:happy::happy:
Aniaso najlepsze zyczenia urodzinowe, lekkiego szybkiego porodu z terminem jaki tylko chcesz. I sto lat w zdrówku.

reklama
hej:-D
DOLANCZAM SIE DO ZYCZEN:-D
ja nie wyspana bo mialam takie skurcze ze masakra ale teraz prawie ich niema:dry:
ja juz cala glupia nie wiem czy jechac czy nie... moj tezma juz dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a do tego glowa mnie zaczyna bolec:baffled::baffled::baffled:
ach jak to fajnioe se z rana pomarudzic;-)uciekam sie umyc... moze sie lepiej poczuje:-D
disiaj kumpela przyjdzie mi wlosy zrobic i odrazu lepszy humor:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :happy:
Dziękuje za życzenia :tak: Kasiu termin jaki chciałam jjuż minoł z pierwszym skurczem :-D:-D:-D;-) a na poważnie to termin jutro z Toba jest super jak masz chody gdzies mi załatwić ;-)
Matko jutro teściowa:szok: Kasiu jak masz gdzie to się staraj:sorry2:

Ania ukradne ci kroplowke;-)Podlaczymy i bedzie ok:-DBo list do Mikolaja efektu nie dal, do wielkanocy nie chce cie meczyc:dry:To juz chyba jedyne wyjscie z sytuacji:-D

Witam się z rana i zaraz uciekam odespać choć troszkę nocy:tak:.
Anaiso przyłączam się do życzeń urodzinowych:-)
Zajrze później bo nie mam na nic siły już w ten ukrop:-(

caly brzuch mnie boli... jeszcze mala tak fajnie sie rozkopala:-D:dry:
czysci mnie ale moze to jak zwykle:dry::dry::dry::dry:
psychicznie siadam z takimm porodem na raty:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak ja bym chciala sc, zrobic swoje i tyle:-(
moge sie meczyc byle juz ze mnie wyszla aparatka:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry