reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Ja już termin z usg mam za sobą. Mężowi zapowiedziałam już wieczorne przytulanko! No kurcze musi sie coś ruszyć..... Przecież mnie jesień zaraz zastanie!!

reklama
no i rozczaruję was bo nadal w dwupaku jestem,choc skurcze nadal mam,nawet czop odchodzi
ale jestem zła na mojego wiec pewno nie urodze dzisiaj,bo on stwierdził,że to nie mój czas,bo on urlop ma dopiero od 24 i chodze wściekła na niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Wpadlam powiedziec dobranoc.....bo maz kompa bedzie teraz okopowal.....:-D:-D:-D
Ja juz przestalam liczyc na wczesniejszy porod....a po terminie to swira pewnie dostane.....hi,hi.....nawet przytulanie z mezem nie pomaga....buuu:szok:.....i juz tez mi sie nie chce......:crazy:
Wiec czekam sobie na ile mi cierpliwosci starczy....:sorry2:
Wlasnie ciekawe co z Piwonia?

Zajze jutro rano.....
DOBRANOC!!!!

Witam sie dziewczyny!!!! Ja tez dzis wciekla jestem:wściekła/y::wściekła/y: Przez caly dzien mi niechodzil internet... Rano weszlam i jak chcialam sie przywitac to mnie rozlaczylo i do tej pory nie mialam wogole neta:angry::angry::angry:
A to jest straszne jakktos jest uzalezniony od tego:crazy::crazy:
Chogata przepraszam ze nieodpisalam co z tymi drozdzami ale nie mialam jak:baffled::baffled: Ale widze Efe pomogla:-) Jestem ciekawa jak Ci wyszly!
Zastanawiam sie co z Mitemil????? Nic sie nie odzywa???

Kinia to istnieje duza szansa ze razem we wtorek urodzimy:-DTrzymam kciuki:tak:
Zobaczymy co będzie z tym wtorkiem. Ja już na nic sie nie nastawiam, aczkolwiek nie pogniewałabym sie, gdyby Hubercik zechciał wyjść do wtorku, bo od czwartku mój mąż ma urlop i chciałabym, aby spędził go już z synkiem. Czas pokaże.... Ale życzę nam, aby ten wtorek był owocny w dzieciaczki:-)

No Kinia zapowiada sie:-)Ja, Mitemil, moze ty a no i Aniaso mi obiecala ze w jeden dzien rodzimy:dry::dry:
Oleńka przykro mi z powodu neta wiem jak to jest sama jestem uzależniona:sorry2::sorry2:
Iwonko nie rób mi tego myślałam że już na porodówce jesteś:baffled:A mężem się nie przejmuj najwyżej urlop weżmie wczesniej:tak:A czop to dobra oznaka chociaż mi odszedl 2 dni temu chyba i nadal cisza w eterze. No ale ja jestem wyjątkiem od reguły;-)
Dobranoc dziewczynki i rozpakowywania ciąg dalszy proszę. ;-)

:angry::angry::angry:uffff:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Chyba dzis nie posiedze sobie! Co chwilke mnie rozlancza.... Ale jestem wsciekla:angry::angry::angry:
Nawet nie wiem czy uda mi sie wyslac wiadomosc:angry::angry:
Jezeli tak to zycze dobrej nocki bo nie wiem czy jeszcze dzis mi aie uda wejsc! A jutro jak dalej tak bedzie to sie przejde do sklepu....
Dobranoc Kochane!

I ja wpadłam powiedzieć dobranoc.
Iwonka - ty kochana nie świruj i czekaj na mnie!! Nie zostawiaj mnie samej!! Tremin wspólny zobowiązuje!! U mnie też skurcze jako takie, ale nic poza tym!:crazy:
Wkurzają mnie telefony - czy juz urodziłam - i dziś w ramach protestu miałam wyłączony kom, to do małża wydzwaniali, że napewno jestem już po porodzie i odpoczywam. Bo jak inaczej wyjaśnić wyłączony telefon.... :wściekła/y::wściekła/y: Grrrrrrrr znowu będę jak z Kubą 10 miesięcy w ciąży chodziła!!!!

ja tez myślałam,że moze dzis sie uda,bo lekarka mówiła do 3 razy sztuka,a tu co dupa:wściekła/y::wściekła/y:
a co do czopu mnie w sumie odchodzi juz od tygodnia,ale dzisiaj jakos więcej tego było
i znając życie to we wtorek zalicze kolejną wizyte u lekarza,bo mój sie uparł,a ja mam dość juz

dobranoc

reklama
Do góry