reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam!
Kaśka, Ty nas nie stresuj, tylko zacznij w końcu rodzić! :-D
Z tą pełnia to chyba bujda:-( Jakoś nie widać, żeby którejś pomogła. List chyba też na niewiele się zdał:-( A szkoda....

U mnie też nie zapowiada się na wcześniejszy poród. Po wczorajszej wizycie i badaniu to mam dziś tylko brązowawe upławy i za bardzo nie wiem, czy panikować z tego powodu, czy nie.:baffled:

Miłego dzionka życzę:-)

reklama
Hejka Piękne:)
No ja tez ciągle 2w1. Rano sie pogimnastykowalam,mam taką malą silownie w domu...No i od razu endorfiny zrobily swoje,czyli humorek dopisuje:). Mam nadzieje,ze gimnastyka tez cos pomoze w rozwiązaniu...No i oczywiscie skacze regularnie na pilce,ktora tez mam w domku i pije napar z lisci malin:). A z tą pelnią to blef jakis...:wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie kochaniutkie. Ja nadal także nierozpakowana i przeterminowana. dzis mam wizyte u gina zobaczymy co zaproponuje......:baffled::baffled:. Szkoda że u Kasi włączył sie hamulec, juz miałaby za sobą to wyczekiwanie, Efe zdrowia, zdrowai i zdrowia zycze .Do zobaczenia później, papatki

Monkia20078,pozdrawia wszystkie ciezarne i mamuski!!!
Nadal jest w szpitalu,ma lekkie rozwarcie i skurcze,szyjka sie skraca i lekarze mowia ze w ciagu klku dni powinna urodzic....no i czeka....:-D:-D:-D
I teskni za BB:happy2::happy2::happy2:...do porodu juz jej pewnie nie wypuszcza ze szpitala....

Siedzę i czytam na necie wszystko o ropnym katarze i bólu gardła, no i wygląda na to że bez antybiotyku się nie obejdzie. Na bank mam zatoki załatwione bo mi się we łbie kręci. Tylko co z tego że ja diagnozę sobie postawiłam jak nie ma mi kto tych leków przepisać:wściekła/y: Szlag by to...
Dzięki za współczucie dziewczyny ale weźcie lepiej uważajcie na siebie, żebyście się nie załatwiły jak ja. Bo kto widział mieć takie dolegliwości przy takiej pogodzie za oknem?!
:wściekła/y:

Bo tak a propos to najłatwiej nabawić się kataru lub jakiejś innej grypiny latem..... ja kiedys jadąc samochodem przy otwartym oknie(jak to latem) załapałam takie lumbago że chodziłam jak Krzywa Gienia, tak mnie powywyijało i do tego katar nie z tej ziemi....

Efe, właśnie w takie upały można coś takiego mieć. Zwłaszcza jakieś bakteryjne, bo te dziadostwa to lubią wysoką temp. A poza tym, tu wiatraczek, tam klimatyzacja i już człowiek załatwiony.

reklama
Ani wiatraczka a ni klimy u mnie nie było tylko moczenie dupska w jeziorze. I spędzanie czasu z chorymi dziećmi znajomych. A mi w tej ciąży niewiele potrzeba, więc ładnie się załatwiłam. Teraz muszę poszukać jakiś bezpiecznych antybiotyków które można brać w ciąży, bo ostatnio czego bym chciała to zaszkodzić dziecku.

Do góry