reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam sie i ja...nadal w dwupaku oczywiscie...

Oj mamuski,ale wam fajnie z bobaskami juz jestescie.....mimo tych ciezszych dni....

Efe,to ty rzeczywiscie idz do lekarza,moze jednak nie da ci antybiotyku,tylko jakies inne lekarstwa....:tak:

Szkoda ze u Kasi sie uspokoilo....mialaby juz z glowy.....

A data dzis fakt,fajna....hi,hi.....:-D

reklama
Hej!
I co pełnia i g....., indukcja też nie pomaga (śmieliśmy się wczoraj, że tak nam "zbrzydnie", że połóg to będzie zbawienie ;-):baffled:) olejek z wiesiołka i liście malin też o d... potłuc :wściekła/y::wściekła/y:

Ehhhh chyba po prostu trzeba przestać się zamartwiać bo wiadomo, kiedyś się rozpakujemy ;-) Mi to tylko szkoda jeśli nie miałby być Lewkiem bo lubię ten znak zodiaku ale i tak najważniejsze, żeby był zdrowy.
Dziś w Wawie zapowiada się upał - muszę jakieś atrakcje Anielce zapewnić a najchętniej bym z domu nie wychodziła bo klima od rana chodzi i jest przyjemnie chłodno.

EFE zdrówka życzę!

A jak tam Mateusz KASI po nocy?

ANECZKA, GOSIA Wasze Bąble już miesiąc pokończyły a my tu się jeszcze kulamy...

ja tez sie witam:-)
czuje MASAKRYCZNIE! płakac mi sie chce....:no::no: nogi mnie tak bola i sa opuchniete ze nie daje rady chodzic, pojechałam wczoraj z mezem po klapki rozmiar 41! by chcociaz moglabym gdzies wyjsc.. na domiar tego moje dłonie sa w oplakanym stanie, zgiąc w palcach nie moge, pije przez słomke kawe bo utrzymac kubka nie mogę.
Matka w tej chwili prasuje, skwar coraz większy, na weekend zaplanowany mamy wyjazd na dzialke i grila nie wiem jak ja to znioze a siedziec w domu z dzieciakami nie idzie:no: i znowu chyba przewiało mi kark:no::no: masc ketonal poszła w ruch ale czy da radę mi pomóc??
to tyle moje kochane Sierpniówki, zyczę Wam dobrego samopoczucia i nowych dzieciątek:-)

my spadamy na spacer i zakupy,choc coś głowa znów po kawce boli,ale jeść cos trzeba
potem musze ogarnąć,dzieci sprzedać do dziadków,a na 20.00 jedziemy do kina

Nie no dupa blada:angry: Druga przychodnia też mnie nie przyjmie bo mają limit wyczerpany (za mało lekarzy za dużo pacjentów):wściekła/y: ale dziecko przyjmą jak urodzę i tego nie rozumiem :wściekła/y::confused::wściekła/y: To mają w końcu miejsce czy nie ???
Polska rzeczywistość!
Do innego miasta mam jechać czy do szpitala? Z katarem? No wyśmieją mnie!
Idę, wezmę leki i się uwalę bo szkoda mojej energii na to wszystko.

Ostatnia edycja:
Ja rowniez sie witam 2w1 czyli bez zmian.
Mi sie za to snilo ze Malinka urodzila
A szkoda ze Kasia nie rodzi miala by to juz za soba :-)
Mamusie z dzieciaczkami przy cycusiu ale wam zazdroszcze.:-)

Nie no dupa blada:angry: Druga przychodnia też mnie nie przyjmie bo mają limit wyczerpany (za mało lekarzy za dużo pacjentów):wściekła/y: ale dziecko przyjmą jak urodzę i tego nie rozumiem :wściekła/y::confused::wściekła/y: To mają w końcu miejsce czy nie ???
Polska rzeczywistość!
Do innego miasta mam jechać czy do szpitala? Z katarem? No wyśmieją mnie!
Idę, wezmę leki i się uwalę bo szkoda mojej energii na to wszystko.

No , Efe to nie ciekawie....he,he....coz Polska rzeczywistosc....:sorry2:

Polska paranoja. W mojej przychodni jest facet teraz tylko i on jest chyba najgorszym z możliwych lekarzy w okolicy. Nic nie bada a leki przepisuje na czuja. Zarzekłam się że do niego nie pójdę. Poczekam do jutra i najwyżej się na izbę przyjęć się przejdę.

reklama
Efe,to widze ze wkarzdej przychodni jest jakas czarna owca....u mnie tez jest taki lekarz,co zawsze sa wolne numerki do niego.....i nikt tez tam nie chodzi,no chyba ze tylko wlasnie po przepisanie jakiegos leku....ale przewaznie to same stare babki i dziadkowie.....:baffled:

Do góry