reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Mamusia Berlin a wiec najlepszego jeszcze z okazji urodzin a moze dzidzia dzis sie zdecyduje jeszcze dac mamusi prezencik??

reklama
deli80 -dziekuje:-)bardzo bardzo!

kaskax25 -tobie tez dziekuje!:-) oj wszystko sie moze zdarzyc;-) jak w taj piosence :-D
..."gdy tylko czegos pragniesz, gdy bardo chcesz"....

Donosze ze Basia jest w szpitalu:baffled:
W nocy dostala skurcze (mowilam ze ja bierze)
I trafila do szpitala, lekarze chca jednak zeby z tydzien
jeszcze poczekac
Dostaje kroplowke na powstrzymanie skurczy
Basia wracaj szybko do domu
z dzidzia w brzuszku

Witam się w ten niedzielny poranek;-):-).
Wszystkim solenizantkom wszystkiego co najlepsze ,spełnienia marzeń i pociechy z mężów:-).
U lalala Baśka w kolejkę się wpycha hihihihihi:-D.Mam nadzieję ,że wszystko dobrze sie skończy;-)

oj, musze uciekac!
Jesli nie pora na basie, to trzymam kciuki, zeby jeszcze wytrwala calo;-)
Pozdrawiam was i jeszcze raz dziekuje, za zyczonka!!!

Witam ciepło wszystkie dziewczyny, a solenizantkom ANIOM zyczę samych szczęsliwych dni takich jak te ktore przezywaja będąc w ciaży, nosząc swoje słodkie ciężary. Miłego dnia i wszystkiego naj naj.:-):-):-)

Dzien dobry.

Uuuu ale tu ruch od rana i to wniedziele.
Basiu Ty jeszcze poczekaj bo o ile dobrze pamietam to mamy podobny termin:tak:,ale jakby co szybkiego porodu.

A naszym kochanym Aneczom życze duuuużo sił w czasie porodu i potem też.

reklama
No ja nie wiem co tu się dzieję.. wszystkie z końca kolejki idą na początek...
Dziewczyny pomału każda zdąży :)))

Do góry