reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

ja za każdym razem słyszę od męża, że przenoszę i się wkurzam, bo tak za tydzień mogłoby być już po wszystkim :tak::-) a objawów brak jak na razie, no może tylko nocne twrdnienie brzucha (od jakiegoś czasu już) i ostatnio biegam do kibelka nawet parę razy dziennie

reklama
Mi już jest wszystko jedno, byle szybko bo juz w paranoje popadam i jestem wykonczona nie tylko fizycznie ale psychicznie tez, to oczekiwanie mnie wykańcza :baffled::happy:
Mika ja mam to samo i od paru dni postanowilam nie wyczekiwac bo sie tak nakrecalam ze chodzilam i trulam ze nie rodze a przeciez powinnam itd. Zmienilam nastawienie bo malo kota nie dostalam.:happy:

Mika ja mam to samo i od paru dni postanowilam nie wyczekiwac bo sie tak nakrecalam ze chodzilam i trulam ze nie rodze a przeciez powinnam itd. Zmienilam nastawienie bo malo kota nie dostalam.:happy:
No racja...

Zmykam na dziś ide sie poprzytulać ciut, może to jedyny ratunek?? zobaczymy :happy::sorry:

Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczornie
Dziewczyny mam dość jak mi sie brzuch spiol rano do do tej pory trzyma, jeszczze co chwile mocne kopniaki w ten kamien a brzuch boli miesiaczkowo plus bonusowe klucie:-( ja wiem ze jeszcze z tydzien ale jak sie zdecydowal to niech bedzie stanowczy i w jedna albo w druga bo juz jestem wykonczona :-:)zawstydzona/y: jak postanowi doczekac do terminu to ja chyba zejde albo oszaleje:no:

Idę wziąć lawendową kąpiel i spać - już się nocy boję bo to dla mnie dramat... i jeszcze ta perspektywa, że po porodzie to ja się też raczej szybko nie wyśpię :baffled:

Mnie w oczekiwaniu najbardziej meczą schizy, że mi się Młodemu pępowina zaciśnie i stanie się coś niedobrego :-( tak bardzo bym już Go chciała mieć przy sobie.

Spokojnej nocy Dziewczęta ;-)

cześc dziewczynki, dopiero mam chwilke żeby zaglądnąć, a i tak nie nadrobię.Pochwale się że dzisiaj kupilismy wózek, taki jak chciałam, tyle że uzywany, w dobrym stanie i o 300 funtów taniej, i z dowozem do domu!
Dobra, sprawdzę czy sie jakaś nie rozpakowała.

reklama
Hej Miranda:-).
Jakoś żadna się nie kwapi. A teraz już pustki, bo dziewczyny które już mogą rodzić, szaleją z mężami:-D :-D

A jak Jagódka, grzeczna? Ładnie je? Pewnie cudownie mieć Ją już przy sobie?

Ostatnia edycja:
Do góry