reklama
Witam,
Ja dalej leżę i pupcia boli, ale troszkę już mniej ...
Azorek super opis, lekko nie było, ale dzięki takim opisom wiem, że dam radę i się nie martwię na zapas . Napisz coś o Małej... jaka jest, do kogo podobna, czy grzeczna i w
ogóle ...
Ja byłam wczoraj u anestezjologa i zzo mogę mieć nie ma przeciwskazań . Lekarz bardzo miły i przyjazny więc tylko czekać, aż mała zachce poznać świat .
Ja dalej leżę i pupcia boli, ale troszkę już mniej ...
Azorek super opis, lekko nie było, ale dzięki takim opisom wiem, że dam radę i się nie martwię na zapas . Napisz coś o Małej... jaka jest, do kogo podobna, czy grzeczna i w
ogóle ...
Ja byłam wczoraj u anestezjologa i zzo mogę mieć nie ma przeciwskazań . Lekarz bardzo miły i przyjazny więc tylko czekać, aż mała zachce poznać świat .
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Azorek piekny opis az sie lezka zakrecila. Troszke sie nameczylas ale jaka nagrodaZycze teraz duzo sily i zdrowia dla was obydwu. Czekamy na focie:-)
Motyl zandarmie dziekuje;-)Dopiero wrocilam ze spaceru.Tez tak mam ciagle mi cieknie po tylku ale to pot niestety
Deli super ze mozesz miec ZZO a moze nie bedzie potrzebne;-)
Motyl zandarmie dziekuje;-)Dopiero wrocilam ze spaceru.Tez tak mam ciagle mi cieknie po tylku ale to pot niestety
Deli super ze mozesz miec ZZO a moze nie bedzie potrzebne;-)
basia1807
mama trzech skarbów
witam brzuchatki
dalej dwupak
mam tabletki i jeszcze dwa tygodnie mala musi poczekac a potem nie ma przeciwskazan aby sobie wyszla
dalej dwupak
mam tabletki i jeszcze dwa tygodnie mala musi poczekac a potem nie ma przeciwskazan aby sobie wyszla
maggie85
Mama M.
witaj Basia :-) dobrze że jeszcze dwupakiem jesteście ;-)
Mała będzie grzeczna i poczeka
fajnie że jesteś
Mała będzie grzeczna i poczeka
fajnie że jesteś
basia1807
mama trzech skarbów
napedzila mi strachu... ale uspokoila sie
fenoterol biore dalej alke juz nie mam zadnych obiawow
mala kopie dalej jak opetana
jak ja Was teraz nadrobie
a jak mi Was barkowalo... to juz naprawde uzaleznienie
ledwo vco do domu weszlam i juz kompa dopadlam
fenoterol biore dalej alke juz nie mam zadnych obiawow
mala kopie dalej jak opetana
jak ja Was teraz nadrobie
a jak mi Was barkowalo... to juz naprawde uzaleznienie
ledwo vco do domu weszlam i juz kompa dopadlam
reklama
Basiu super że już wszystko jest wporządku, niech sobie jeszcze dzieciątko posiedzi w brzuszku Przyjdzie czas to sobie urodzisz na spokojnie.
Cieszymy się że nie możesz bez nas wytrzymać ;-) My też czekałyśmy na wieści od Ciebie.
Cieszymy się że nie możesz bez nas wytrzymać ;-) My też czekałyśmy na wieści od Ciebie.
Podziel się: