reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

ja sie boje ze urodze w trakcie przeprowadzki, w jakims szpitalu po drodze. Niestety nie mam wyboru, trzeba sie przeniesc i juz. To chyba juz wole rodzic przed wyjazdem i podrozowac z malutkim dzieciaczkiem :baffled:. Niestety to nie do mnie nalezy decyzja - Juleczka sama zadecyduje kiedy bedzie gotowa

reklama
A ja torbe w koncu mam i nawet klapki w niej a tak poza tym swieci pustkami. Mialam dzis kupic wkladki do szpitala i zapomnialam:baffled:

Baśka te za 19,90???????? ja tez i mysle ze wiekszosc pomieszcze

Tak Kasiu, tą, jeszcze nie robiłam przymiarki ale chyba powinno się upchać...klapki am strasznie wielkie bo kupowane w poprzedniej ciąży w rozm 41!!! (normalnie noszę 38/39), takie plasticzane-dużo zajmują, najwyżej przywiążę je do torby sznurkiem hihi ;-):-D

Normalnie strach z domu wychodzić;-)

Gosia, gratulacje i szybkiego powrotu do domku z Maluszkiem:-)

Gosi, bym za nic nie obstawiała:-)

ja tez bym nie obstawiał...chociaz wczoraj jak sobie uświadomiłam że cały poniedziałek jej nie było a nic nie mówiła o żadnych wyjazdach itp to przeszło mi przez myśl że może coś się dzieje...ale żeby tak od razu urodzić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze - a tak z innej beczki żeby nie tylko o porodach .... patrze jak pogorie połamało :( miałam kiedyś przyjemność odbyć nią 2tyg rejs, ale jak bym miała brać udział w takiej akcji z 3 połamanymi masztami brrr

reklama
Do góry