reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Oj Agus to musisz kontrolowac koniecznie, ale juz duzo nie zostalo, znajac ciebie jak bedzie 38tyg umyjesz pare okien i urodzisz;-);-)
A żebys wiedział u mnie ona czekaja na mnie do około 10-15.08.A wczoraj podgadywałam moją ginke,że w tym czasie też przydałby się zrobić próbe na oxy ,powiedziała ,że zobaczy co da się zrobić;-);-);-).Jestem dobrej myśli ,ale torby jeszcze nie pakuję, ja czuję że to jeszcze nie pora dla mnie.:tak:

reklama
Malbertka to tak ogolnie caly brzuch twardnieje:tak:Nagle robi sie na nim jakby za malo skory, ale tak najbardziej to zaczyna ciagnac od dolu az po caly brzuszek:tak:No i nie ma co panikowac na kazda przyjdzie pora na jedne wczesniej na drugie pozniej;-)

Malbertka to tak ogolnie caly brzuch twardnieje:tak:Nagle robi sie na nim jakby za malo skory, ale tak najbardziej to zaczyna ciagnac od dolu az po caly brzuszek:tak:No i nie ma co panikowac na kazda przyjdzie pora na jedne wczesniej na drugie pozniej;-)

no to chyba te skurcze tylko mi twardnieje od pępka w góre a w dół jest miekkie - tylko dół tak pobolewa jak chodze, albo jak wstaje z kanapy bo się zasiedziałam:-p

Czesc dziewczyny!
Ania urodzila juz...:-) tyle wyczytalam...
U mnie waga bez zmian od 3 tygodni (no poza tym 1kg mniej)
co mam nadzieje nie oznaczy nic zlego:baffled:
Mam do was pytanie, bo juz teraz o tym mysle. Jestem zdanie, ze im wczesniej tym lepiej. A mianowicie chodzi mi o kosmetyki jakie pozniej stosowalyscie na brzuszki... (po porodzie)
Chcialabym juz sobie popatrzec w aptace za takimi specyfikami.
pozdrawiam i zdrowka zycze!!

mhhh dzieki Kasia za wyjasnienia - bo dzisiaj to mnie naprawde na maxa pobolewa, wczesniej duzo słabiej...

wiemmmmm zeby nie panikowac ale kurdele normalnie mi tak szybko ta ciąża zleciała ze nei wierze ze to już - jesczze niedawno taki mały brzucholek miałam:-D

reklama
Do góry