reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Kurcze to poród naprawdę miała megaszybki!!!

Dziewczyny czymże sa te 2 tyg wobec całego życia ;)

No i tak jak pisze KAsia - Aneczka i Gosia urodziły szybciej ale przy takiej przyzwoitej wadze maluchów i dobrym apgarze pozostaje mieć nadzieje że wszystko z maluchami bedzie dobrze i szybko się wyrówna...

reklama
Ja sie własnie zastanawiałam co z GOSIĄ i wysłałam jej sms - a tu po chwili takie info :-D Napisała mi, że jeszcze z 10-14 dni potrzymaja ich w szpitalu. Wody odeszły GOSI o 2 rano, o 4 szpital od 6.30 skurcze a poród o 7.15 - bez znieczulenia bo jak napisała GOSIA za szybko poszło :-):-):-)
No to tylko pozazdroscic. Dzieciaczek malusi to sie nie nameczyla:tak::tak:

Aneczka moze na weekend bedzie w domu zobaczymy mala ma troche zoltaczke i moze sie przedluzyc:tak::tak:

A ja torbe w koncu mam i nawet klapki w niej a tak poza tym swieci pustkami. Mialam dzis kupic wkladki do szpitala i zapomnialam:baffled:

Baśka te za 19,90???????? ja tez i mysle ze wiekszosc pomieszcze

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze nie spakowana. Kubę przenosiłam 2 tygodnie - na torbie do szpitala "siedziałam" od 1 kwietnia, bo miałam nie dotrwać do terminu....
Urodziłam w czerwcu....
Przez ponad 2 miesięce codziennie myślałam czy to już dziś???? Najgorsze jest czekanie i niepewność....

reklama
agusia- rzeczywiscie ta niepewnosc i czekanie najgorsze, ja tam sie najbardziej obawiam ze wody plodowe mi odejda w publicznym miejscu:szok:
torbe mam spakowana jak by co, i mam nadzieje ze jeszcze conajmniej z dwa tygodnie sie poleniu****e:tak:

Do góry