reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja też czekam z niecierpliwością. Jestem ciekawa kiedy aneczka wyjdzie ze szpitala.

Mika75 nie dziwię się, że się boisz, na liście z Molą zaraz po aneczce zajmujecie drugie miejsce jeśli chodzi o termin, a ja zaraz po Was :tak:
no co wieczór kłade sie z myslą czy to nie dziś :baffled:

Kasia no pewnie, że tak może być, zobaczę co gin dzisiaj na wizycie mi powie jak dalej szczelnie pozamykane wszystko będzie to na bank przenoszę :tak:
Ja muszę się w dwupaku trzymać do 15.07. bo wtedy mój M ma obronę, a potem to może już się dziać co chce :-)

Najlepiej to by bylo zeby kazda swojego terminu dotrzymala, tak najlepiej dla dzieci. Niestety nie zawsze tak jest i mamy to szczescie ze wsrod nas nie zdazyl sie porod bardzo wczesny np. w 28tyg

Ja sie własnie zastanawiałam co z GOSIĄ i wysłałam jej sms - a tu po chwili takie info :-D Napisała mi, że jeszcze z 10-14 dni potrzymaja ich w szpitalu. Wody odeszły GOSI o 2 rano, o 4 szpital od 6.30 skurcze a poród o 7.15 - bez znieczulenia bo jak napisała GOSIA za szybko poszło :-):-):-)

reklama
Do góry