reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny, u nas cały czas leje, w spaniu mi to jednak nie przeszkodziło ani troche, tylko ok 6 jak maż wstawał do pracy to się zlana potem obudziłam na siku ale potem jeszcze pospałam

Piwonia co się dzieje? Mam nadzieje że wszystko ok - przynajmniej ze 3 tyg jeszcze!!!

Życzę miłego dnia dziewczyny, ja muszę troche naukowo popracować, nie chce mi sie strasznie, ale jeszcze dziś muszę zacisnąć zęby bo ostatnia okazja - synka rodzice zabrali przed chwila wiec do popołudnia mam czas..

reklama
hej mamuski!!

Efe super wozeczek no i cena jaka fajna!! zazdroszcze tez tego kartona ubranek :tak::tak:

dolaczam sie do grona niewyspanych, wogle nie pamietam kiedy sie obudzilam wyspana, za krotkie dni chyba mam. A juz nie chce myslec co bedzie jak Julka sie urodzi - chyba musze sie zaczac odzwyczajac od spania...

bylam wczoraj na pierwszych zajeciach w szkole rodzenia i bardzo mi sie podobalo, dzisiaj nastepne :szok: - i znowu caly dzien zaplanowany...

o matko wskoczylam na dziewiaty kwadracik!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok:

a ciuszki dla Malutkiej jeszcze nie wyprane!!!!!!!!! od jutra sie za to biore :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja to mam teorię że was organizm przygotowuje do braku snu związanego z dzieckiem a mój olewa tą kwestię na całej linii. To dopiero będzie szok jak Mała będzie się darła w nocy a mamusia będzie spała w najlepsze.:dry:

Megaczka gratuluje 9 kwadracika!

Oki zbieram się wyszykować do gin. Miłego popołudnia życzę. Jak wrócę to się odezwę i zdam relacje. :blink:

Dzieńdoberek:)
Efe to ja mam tak jak ty. Super mi sie spi,nocki smacznie przesypiam i nawet chodzenie do wc mnie nie jest w stanie rozbudzic:):)

Ja już po sporcie,wiec jestem jak nowonarodzona,wcinam zdrową salatke, i dzis pakuje torbe. Wczoraj do 16 prasowalam ciuszki i pieluszki i po raz pierwszy uprasowalam męzowi jedną koszule i t-shirt( ale się zdziwil. Ale więcej nie bede bo jeszcze sie oduczy i na stale bede musiala mu prasować,a tego nie nawidze robić. Moge wszystko,ale nie prasować!)

witam dziewczynki:-):-)
a ja wolne mam dzis, urlop sobie na dzis wzielam zeby troche polezec ale jutro znowu na caly dzien,
jak dam rade jeszcze tydzien pochodzic to medal sobie sama dam;-)

przykro mi ze taka noc wiekszosc z Was miala niekawa,
mnie akurat burza nie potrafi obudzic, jak spie to juz spie, w tamtym roku trzesienie ziemi tu mielismy - tez przespalam a moj mi mowil ze porzadnie domem trzeslo;-)
ja chyba bede miec urwiska umiarkowanego bo ma momenty ze sie strasznie wierci a tak to przeciaganie i pukanie ,
teraz niestety mi w zoladek i zebra kopie- taka nowa zabawa
ale za to lakomczuszek straszny- czkawke to chyba z 4 razy dziennie ma- zawsze po tym jak zjem slodkie rzeczy albo owocki:tak:

Efe- bardzo fajny wozek, rozumiem Cie ze chcesz sobie skladanie i rozkladanie pocwiczyc, ja tak samo mialam, fajnie jak by dzidzia juz byla- mozna by ja wozic ale w sumie nie mam nic przeciwko sie pobyczyc jeszcze z 2-3 tygodnie, bo pozniej ciezko z leniuchowaniem moze byc:tak:

Hej laski,
Ja wpadam tylko z kawka i pochwalic sie po wizycie...:-D
Najpierw kawka...

Po wizycie, na porod sie nie zanosi :-D (jeszcze)...
Kobitki maja po srednio 2kg :szok::szok:, bole brzuche biora sie dlatego ze jedna (ta z glowka najnizej po prawej) wsadza glowke w rozne dziwne miejsca i lezy tak gleboko i nisko ze nawet obwodu glowki nie dalo sie zmierzyc...
Leza nadal obok siebie z glowkami w dol, poziom wod sie wyrownal, parametry jak najbardziej poprawne, moje cisnienie i reszta tez super wiec mam odpoczywac i cierpliwie znosic wszystkie "uroki ciazy". O spuchnietych nogach powiedzial mi ze jesli cisnienie jest ok (a moje jest ok - dzisiaj mialam 150/70) to jest to spowodowane pogoda no i obciazeniem jakie nogi musza teraz znosic - w moim przypadku podwojne).

Oczywiscie kolejna wizyta za 2 tyg bo wczesniej nie ma potrzeby...

reklama
Do góry