reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dziewczyny czy ubijacie smietanę kremówkę 30% no tak do ciast??
Bo jak zawsze ubijam to mi nigdy nie wychodzi:dry: waży się
Nie wiem czemu a tak mam ochote zjeść ale boje się że mi znowu nie wyjdzie i wiem że to nie przez upały bo nawet w zimie jak ubijam to mi się waży...
ubijam mikserem bo ręcznie też mi się ważyła-nie wiem co źle robie...macie jakieś rady????

reklama
Witam sie sobotnio....
Malinka,a schlodzona dobrze masz ta kremowke?
Ja tez ubijam mikserem , tylko na wolnych obrotach....no i jeszcze nigdy mi sie nie zwazyla.....moze za dlugo ubijasz? Jak bedzie sztywna to juz wystarczy....
No i zalezy do czego chcesz dodac....w upaly dodaje zelatyne....no i kilka lyzek cukru.....

Uciekam juz ,bo dzis nie bardzo mam czas na siedzenie.....:sorry2:
Milego wekendu zycze...:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sprawdź date ważności, bo mnie się kiedyś śmietanka nie ubiła, tylko dlatego, że była tydzień przed końcem terminu (tak sądze). Możesz od razu wsypać tej śmietanki i wolno ubijaj.

Malinka możesz tez dodać odrobinę cukru :tak:

Dziewczyny ja się dzis w nocy budziłam i nie mogłam spać bo tak strasznie bolała mnie głowa :wściekła/y:
Czy w naszym stanie można brać jakieś tabletki na ból głowy??
Bo ja już naprawde wytrzymywałam :baffled:

A ja się potwornie nudzę. Na spacer za duszno-jak ostatnim razem o mało nie zemdlałam to się teraz boję wychodzić.Żadna książka jakoś mi dziś nie wpadła do gustu. Mąż w pracy...Muszę zrobić porządek w apteczce z lekami, ale jakoś nie umiem się za to zabrać. Już zadzwoniłam do taty, żeby wpadł na kawę, to mi przynajmniej czas zleci...

Witam popoludniowo.
Wlasnie wrocilam do domu i odpoczywam. Kupilam sobie dzis ladny stanik do karmienia triumph. Musze jeszcze odwiesc do domu pania ktora u mnie sprzata (nie mam sumienia jej puscic autobusem w taki upal) i zalegne na kanapie do wieczora.

cześć dziewczyny pogoda rzeczywiście nie sprzyjająca ciężarówką ja tez źle się czuje i jeszcze u mnie gładzie robią pełno pyłu nie wiem czy mi się uda kiedykolwiek tego pozbyć :-(

reklama
Ledwo zyje w ten upal.
Dzis pogoda robi nam wielkie przegiecie:baffled:
Oto prezentacja dziela meza, dzieciaki zadowolone:tak::-D

Do góry