reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

jak mój mąż wczoraj umawiał się z tymi znajomymi zadałam jedno pytanie: klima lub wiatraczek dla mnie jest? odpowiedź brzmiała: jest nawet basen (taki dmuchany, ale zawsze:-)), i już nie miałam wymówki...

reklama
U nas było tak, że to do nas mieli się zwalić goście i jak pomyślałam, że mam kombinować cos do jedzenia, sprzatać itd... to przeprosiłam i odwołałam spotkanie. Jakoś juz nie mam siły na takie atrakcje - może gdybyśmy to my szli do nich to by było inaczej a tak to... :sorry2:

Ostatnia edycja:
Dzień Dobry.
A mój mały buszował całą noc jakby diabeł jakiś w niego wstąpił;-) Na tym boku nie, na tamtym też nie, a na plecach się duszę. Do tego chyba jest bardzo nisko bo tak strasznie uciska na pęchcerz, że co pół godziny do toalety biegałam. A teraz sobie śpi, cwaniak mały:-)
Dzisiaj obiadku nie robię, bo jak mąż wróci z pracy to jedziemy nad jeziorko. Tylko parasola nie zdążyliśmy kupić i będę musiała się ulokować gdzieś w cieniu.

Witam. Maz robi hustawke dla dzieci to chwile mam czas.

Mju zostawilas mnie sama?? Twoje sie przekrecilo moje ma nadal mnie w du.........:angry::angry:Nie czytaj na necie za duzo jesli jest w normie chocby w gornej ale zawsze w normie. Bedzie dobrze zobaczysz:tak:

Mi dzis dzien sie zaczal bardzo smutno bo znow zostaniemy sami i tak co chwila lzy same leca:baffled:Podziekowac mozna za to naszej wspanialej Polsce:baffled:

Milego dnia wszystkim:-:)-(

witam dziewczyny;-)
w nocy niestety nie pospalam bo mialam skurcze a w tymczasie mala sie jeszcze obracala i myslalam ze brzuch mi rozsadzi:wściekła/y:
dopiero p piatej pszeszlo i zasnelam... ale znowu cora spac nie dala:dry:
ale teraz jest ok i to najwazniejsze:-D

uciekam do obowiazkow:-D
zajrze pozniej:-D
milego weekendu zyczetym ktore gdzies jada:-D
i trzymam kciuki za Aneczke!!!!!!!!!!:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam słonecznie:-).
Dołaczam sie do grona niewyspanych:angry:,moja dziewuszka to sobie gimnastyke do 2 rano urządzała a potem brzuch zaczał minie bolec:baffled:.I juz wiem jak skurcze wyglądają.Nie da sie tego nie poznac:no:.
I od rana to samo gimnasstyka:sorry2:.
My tez dzie nad wode sie wybieramy .
Miłego dnia kochaniutkie,szczeólnie Tobie Kasiu.Buziaczki.

Witam!!!
Ja mam termin na 15 sierpnia i z jednej strony już nie mogę doczekać a z drugiej strach przed porodem. Bo to moja pierwsza ciąża. Czy na forum sierpień 2009 jest jakaś przyszłą mama z Krakowa?

reklama
Do góry