reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

KASIA przykro mi bardzo, że mąż znów musi jechać :-( Że tez zawsze w tym kraju człowiek musi stać przed takimi wyborami. A co do talentów - to nie tylko huśtawki męzowi wychodzą - co prawda to pół na pół z Tobą ale Synków macie świetnych :)
A Miłoszek na pewno Ci sie odwróci - weź go na ambit - powiedz, że Antek już to zrobił ;-) tylko uprzedzam, że to boli baardzo (przynajmniej u mnie tak to wyglądało)

Z tymi wodami martwi mnie jeszcze to, że one mogą opóźnic poród - Anielke rodziłam 15 dni po terminie, z wywoływanym porodem przez oksytocynę - ja tak drugi raz nie chcę, buuuuuuuuuuuu

reklama
No to sobie poryczalam dziewczynki:baffled::baffled:Pojechal:baffled:Zycie jest paskudne i stawia przed nami trudne wybory:no::no:

Mju nie martw sie tak tymi wodami wpierw sprawdzcie dokladnie czy faktycznie cos nie gra. Jak cos wyjdzie nie tak wtedy bedziesz sie martwic, a juz bron boze nie siedz z tym na necie bo tam to dopiero glupoty mozna znalezc:tak:
Dla odwrotnosci Aneczce wyszlo ze ma ich za malo i tez sie zamartwia:-(

Maggie tez bym sobie tak w jeziorku choc nozki pomoczyla:tak:

Co do hustawki to juz jest be:baffled:Kuba spadl i juz jej nie chce, a maly nigdy nie lubil sie hustac takze ogloszenie SPRZEDAM HUSTAWKE:-DZartuje moze znow polubia;-)

Dobranoc bo humor mam do bani, moze jutro bedzie lepiej. Calusy dla wszystkich.
A swoja droga to trzymamy sie dzielnie na lipcu juz 20 dzieci a u nas cisza sza:dry:Moze dlatego ze tak fajnie sie wspieramy:tak:

Dobranoc

Ja też przyszłam życzyć dobrej nocy :tak:
Kasia może masz racje, sierpniówki się trzymają w kupie i wspierają więc u nas statystyki lepsiejsze ;-) :-D
ja bym się też pofuśtała na takiej huśtawce, jak dzieciom nie przejdzie to ja odkupię :-D ;-)
Do jutra kochane :-) cmokkk

ja sie witam razem ze slonkiem:-)spac nie moge od 3 nad ranem.jakies szkociny nastukane wracaly z baletow i takiego halasu narobili ze juz zasnac nie moglam:wściekła/y: teraz uciekam kopytek nalepic bo wczoraj zasnelam po obiadku i nic nie zrobilam a moj lukasz to sam kopytek nie nalepi bo nie wie jak:-(milej niedzieli zycze

cześć Azorek!

podziel się tymi kopytkami! ja bardzo lubie.....

ja się dziś zaparłam i mimo, że pobudkę miałam ok 5, postanowiłam twardo zawalczyć i dało się pospać do 6:30! ;-)

Miłego dnia!

Hej. U nas pada:szok::szok:A tak prosilam o ochlodzenie i spelnilo sie od razu ozylam;-)I po niedzieli ma byc chlodniej ufff jestem uratowana:dry:
Gosiu zadziwiajace ze mialam dzis tak samo ja ty obudzilam sie po 5ej ale dzielnie walczac pospalam do siodmej:-D
No to dzis zapowiadaja sie prawdziwe nudy, pada, sama z dziecmi w domu, cisza na BB:baffled:Ale i tak zeby nie wy juz dawno bym zwariowala:baffled:

witam siez kawka:-D
dzisiejsza noc byla spokojna ... zero skurczy:-D
padlam po dziesiatej i wstalam o osmej:-D:-D:-D
fajnie chlodno na dworze... narazie na deszcz sie nie zapowiada:-D
zobaczymy pozniej:-D

Dzień dybry:-)
nie ma słonka!!!!:-D:-D:-D:-D
Ta pogoda sprawdziła granice mojej wytrzymałości i dała mi dzisiaj odsapnąć, bo już wczoraj nie dawałam rady :tak::zawstydzona/y: No i wstaje rano a tu po pierwsze nie razi mnie żadne slonko i dwa odziwo łapie oddech... no cudowne uczucie :-)

reklama
ja dzis jade ciocie odwiedzic bo jest w szpitalu:-(
a jej corka pzyjechala z dziecmi i nie ma wozka, wiec pozyczymy jej nasza spacerowke;-)
moja mala jechala w niej 4 razy od kupienia i stoi i czeka na drugie:-D:-D:-D
a tak to chyba niediela w domku bedzie:-D;-)

kawka wypita:-D
uciekam sie w wannie pomoczyc:-Dpotem obiadek, i kerunek wodzislaw:-D
zycze Wam milej niedzieli:-D:-D:-D
oby pogoda przyniosla Wam ulge:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry