reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

KASIA przykro mi bardzo, że mąż znów musi jechać :-( Że tez zawsze w tym kraju człowiek musi stać przed takimi wyborami. A co do talentów - to nie tylko huśtawki męzowi wychodzą - co prawda to pół na pół z Tobą ale Synków macie świetnych :)
A Miłoszek na pewno Ci sie odwróci - weź go na ambit - powiedz, że Antek już to zrobił ;-) tylko uprzedzam, że to boli baardzo (przynajmniej u mnie tak to wyglądało)

Z tymi wodami martwi mnie jeszcze to, że one mogą opóźnic poród - Anielke rodziłam 15 dni po terminie, z wywoływanym porodem przez oksytocynę - ja tak drugi raz nie chcę, buuuuuuuuuuuu

reklama
No to sobie poryczalam dziewczynki:baffled::baffled:Pojechal:baffled:Zycie jest paskudne i stawia przed nami trudne wybory:no::no:

Mju nie martw sie tak tymi wodami wpierw sprawdzcie dokladnie czy faktycznie cos nie gra. Jak cos wyjdzie nie tak wtedy bedziesz sie martwic, a juz bron boze nie siedz z tym na necie bo tam to dopiero glupoty mozna znalezc:tak:
Dla odwrotnosci Aneczce wyszlo ze ma ich za malo i tez sie zamartwia:-(

Maggie tez bym sobie tak w jeziorku choc nozki pomoczyla:tak:

Co do hustawki to juz jest be:baffled:Kuba spadl i juz jej nie chce, a maly nigdy nie lubil sie hustac takze ogloszenie SPRZEDAM HUSTAWKE:-DZartuje moze znow polubia;-)

Dobranoc bo humor mam do bani, moze jutro bedzie lepiej. Calusy dla wszystkich.
A swoja droga to trzymamy sie dzielnie na lipcu juz 20 dzieci a u nas cisza sza:dry:Moze dlatego ze tak fajnie sie wspieramy:tak:

Dobranoc

Ja też przyszłam życzyć dobrej nocy :tak:
Kasia może masz racje, sierpniówki się trzymają w kupie i wspierają więc u nas statystyki lepsiejsze ;-) :-D
ja bym się też pofuśtała na takiej huśtawce, jak dzieciom nie przejdzie to ja odkupię :-D ;-)
Do jutra kochane :-) cmokkk

ja sie witam razem ze slonkiem:-)spac nie moge od 3 nad ranem.jakies szkociny nastukane wracaly z baletow i takiego halasu narobili ze juz zasnac nie moglam:wściekła/y: teraz uciekam kopytek nalepic bo wczoraj zasnelam po obiadku i nic nie zrobilam a moj lukasz to sam kopytek nie nalepi bo nie wie jak:-(milej niedzieli zycze

cześć Azorek!

podziel się tymi kopytkami! ja bardzo lubie.....

ja się dziś zaparłam i mimo, że pobudkę miałam ok 5, postanowiłam twardo zawalczyć i dało się pospać do 6:30! ;-)

Miłego dnia!

Hej. U nas pada:szok::szok:A tak prosilam o ochlodzenie i spelnilo sie od razu ozylam;-)I po niedzieli ma byc chlodniej ufff jestem uratowana:dry:
Gosiu zadziwiajace ze mialam dzis tak samo ja ty obudzilam sie po 5ej ale dzielnie walczac pospalam do siodmej:-D
No to dzis zapowiadaja sie prawdziwe nudy, pada, sama z dziecmi w domu, cisza na BB:baffled:Ale i tak zeby nie wy juz dawno bym zwariowala:baffled:

witam siez kawka:-D
dzisiejsza noc byla spokojna ... zero skurczy:-D
padlam po dziesiatej i wstalam o osmej:-D:-D:-D
fajnie chlodno na dworze... narazie na deszcz sie nie zapowiada:-D
zobaczymy pozniej:-D

Dzień dybry:-)
nie ma słonka!!!!:-D:-D:-D:-D
Ta pogoda sprawdziła granice mojej wytrzymałości i dała mi dzisiaj odsapnąć, bo już wczoraj nie dawałam rady :tak::zawstydzona/y: No i wstaje rano a tu po pierwsze nie razi mnie żadne slonko i dwa odziwo łapie oddech... no cudowne uczucie :-)

reklama
ja dzis jade ciocie odwiedzic bo jest w szpitalu:-(
a jej corka pzyjechala z dziecmi i nie ma wozka, wiec pozyczymy jej nasza spacerowke;-)
moja mala jechala w niej 4 razy od kupienia i stoi i czeka na drugie:-D:-D:-D
a tak to chyba niediela w domku bedzie:-D;-)

kawka wypita:-D
uciekam sie w wannie pomoczyc:-Dpotem obiadek, i kerunek wodzislaw:-D
zycze Wam milej niedzieli:-D:-D:-D
oby pogoda przyniosla Wam ulge:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry