reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja dopiero usiadłam, bo jutro mam miec klientke na szycie, a moje jeszcze leżało i ciagle leży więc chciałam przynajmniej skończyc dywanik przedłóżko, milutki z misia. Teraz kończę wieszaczek z kieszonkami na kosmetyki do łazienki, ale chce ozdobic kieszonki żeby Jagódka tez miała z niego pożytek.
NATALKA przy synku miałam cesarkę i miałam po drodze komplikacje, dlatego teraz mi pozwolili wybrać.

Ostatnia edycja:
reklama
dobra dziewczynki ja ide sie wykapac i sie polozyc bo umre z bolu zaraz wezme sobie ta nospe moze pomoze ....
MALINKA2109 przez Ciebie te ziemiaczki teraz mi sie przysnia chyba :-p;-)

dobranoc :-)

Malinka pyszne, a co do talentu to wystarszy popatrzyc jak pomalowwałaś pokoik dla Tomaszka.
Anet, spoko ja to mówię że mała krawcowa sie urodzi, w pracy szyje po pracy szyję. MOja mam tez krawcowa

reklama
Do góry