reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witaj Natalka.....ja niestety tez niczego takiego nie mialam,moze wes nospe albo magnez B6,bo byc moze to skurcze przepowiadajace.....a jesli nie przejdzie to jedz i do tego szpitala,przynajmniej moze cie zbadaja.....

Malinka , no mamy przechlapane z tymi zniwami.....moj jak sie dowiedzial ze w ciazy jestem,to chwila ciszy,a potem komentarz,,to na same zniwa bedziesz rodzic"!!!:-D:-D:-D

Witam sierpniowki :-)
nie pisalam jeszcze tutaj ale podczytuje was od pewnego czasu ja mam termin na 2 sierpnia i spodziewam sie coreczki :tak:
mam pytanie bo wczoraj opadl mi brzuch :baffled: i jest strasznie twardy i spiety a kazdy ruch malenkiej mnie boli i jak sikam tez mnie boli wszystko a najbardziej krocze :-( czy ktoras ma tak albo miala ?
pozdrawiam :-)
nie chce straszyc aler ja tak mialam przed samym porodem;-)
brzuch opadl szybciej ale reszta sie zgadza:sorry2:
na twoim miejscu i tak bym zajechala do szpitala;-)

No to widze ze sa do siebie podobni pod tym wzgledem...hi,hi....
Moj jeszcze do domu nie dotarl,pojechal ziemniaki pryskac ....:szok:
Ale jajca mój też dziś pryskał!!!!!!!
Tyle że z kolegą i nie będę pisać jak to się skończyło:-(

A co już się stonka pojawiła?Bo u nas tak.Ale ziemniaczki już podbieramy,sa takie fajne male-lubie takie jeść ale nie obierać:-D:-D:-D

Cześć Natalka, o to my po sąsiedzku, tyle że ja rodze w Leeds.Ja tez tak nie miałam, i faktycznie opieka to straszna, ale jak pojedziesz do szpitala to przynajmniej podepna cie na kilka godzin pod ktg i sprawdza mocz i ciśnienie.

Ale jajca mój też dziś pryskał!!!!!!!
Tyle że z kolegą i nie będę pisać jak to się skończyło:-(

A co już się stonka pojawiła?Bo u nas tak.Ale ziemniaczki już podbieramy,sa takie fajne male-lubie takie jeść ale nie obierać:-D:-D:-D

Tak,zre juz stonka....a u nas jeszcze nie patrzylam,czy sa ziemniaczki.....ja to nie mam cierpliwosci do skrobania tych maluskich.....:baffled:

miranda hej no wiem wlasnie sie zastanawiam czy jechac bo bylam juz raz jak uplawy dostalam i nie wiem bo wiesz jacy oni sa pomysla sobie ze panikuje :baffled: a sami Cie przypisali na Leeds czy moglas wybrac ? fajnie ze jest tu ktos kto nie daleko mieszka :-) na kiedy masz termin ?

reklama
Do góry