reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Ja tylko na chwilke. Mam szalony, zakupowy dzien, chcialam odpoczac to sie okazalo ze goscie jeszcze do nas na grilla przyjada. Troszke rzeczy dla dzieci nakupowalam dla siebie jak zwykle nic, no nie liczac staniczka do karmienia.

U Aneczki malowiele skurczy brak, za to sie okazalo ze ma za malo wod plodowych. Takze jesli do poniedzialku nie bedzie lepiej to pewnie wywolaja porod, no chyba ze przez weekend sama urodzi:tak:

Maz jutro o 23ej wyjezdza takze jutro moze mnie nie byc na BB, wiec milego dnia dzisiejszego i jutrzejszego:-D

dzien dobry, ja juz po pracy , obiad zamówiony za chwile przyjedzie smaczne curry z naszego ulubionego pakistańskiego take awaya, a póki co poczytam co się tu działo. Widzę że Aneczka jeszcze nierozpakowana. To dobrze, tyle że nie wiem co znaczy jak się ma zamało wód płodowych?

Aniso dzięki ale jakoś mi ochota nie przeszła. Jak nigdy mam ochotę cztery litery w wodzie pomoczyć.
Najwyżej do Karwi albo do Dębek pojedziemy. Bo Krynica i Stegna i tak są pewnie całe zaludnione.
Może uda mi się w końcu mojego zaciągnąć na zwiedzanie oddziału położniczego w Wejherowie?

Efe my jutro ruszamy na Trójmiasto :) i trzeba na pewno się z korkami liczyć...no a Karwia i Dabki też na pewno zapchane a najgorsze jest to stanie w korkach w Rumii...no chociaż można jechać przez Wejherowo to wtedy lepsze rokowania na droge ale w korkach i tak trzeba sie liczyc ze sie swoje odstoi :) my byliśmy w tamtym miesiącu ale wtedy jeszcze wakacji nie było i było ok

A ja się nudzę....
Podjadam owoce i lodami się obżarłam :zawstydzona/y::-D
zazdroszczę tym które mogą gdzieś pojechać nad wodę ja też bym chciała chociaż nogi pomoczyć...ale mówić do mojego to jak grochem o ścianę,prosić się nie będę :no::wściekła/y:

No mnie tylko woda ratuje, dziś zaszalałąm - wybrałam się sama z synkiem na basen odkryty...co prawda w wodzie popluskaliśmy się tylko 15 min - ale super mi fajnie po tym było - i nie zapeszyć - nogi jak na razie wyglądają znacznie lepiej niż wczoraj, może to schłodzenie się w wodzie pomaga na opuchliznę (wg porad wczorajszych mojego gina tak własnie być powinno...)

reklama
Do góry