reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

A ja się nudzę....
Podjadam owoce i lodami się obżarłam :zawstydzona/y::-D
zazdroszczę tym które mogą gdzieś pojechać nad wodę ja też bym chciała chociaż nogi pomoczyć...ale mówić do mojego to jak grochem o ścianę,prosić się nie będę :no::wściekła/y:
Ja właśnie wróciłam z nad jeziora ,ale tylko po kolana się koczyłam a i tak ludzie patrzyli na mnie jak na kosmitkę .jutro biorę strój kompielowy i sukienkę i wchodzę cała do wody .Jeszcze cieplutka nie jest ale taka najgorsza tez nie:-)
Mi woda nic nie dała dalej banie są ,dlatego biorę sukienkę ,zeby ludzi nie wystraszyc jak będę sie kompać

reklama
cześć dziewczyny!
widzę, że mowa o kąpielach a ja nie mam żadego jeziorka koło siebie, a tym bardziej morza... no cóż jakoś sobie poradzę ;-)
u mnie mały remoncik w pokoju Majeczki-już mam dosyć :baffled:
no i dostałam wczoraj pościel, którą zamawiałam przez allegro-jest ok, tylko muszę ją jeszcze wyprać
a dzisiaj przyszło łóżeczko i materac, czekam tylko na męża aż wróci i będzie składać :tak:

A my jutro jedziemy nad jeziorko. Już nie mogę się doczekać aż się pochlapię troszkę. W strój kąpielowy pewnie już nie wlezę, a nowego specjalnie nie będę kupować.
Malinka, gdybyśmy jechali w Twoją stronę, to chętnie byśmy Cie wzięli ze sobą:-)

juz jestem.. ja przy okazji po kapieli:-D

teraz czekac na mojego:-D
jutro wkoncu moja psiapsiolka przychodzi:-D
nie widzialam jej chyba z miesiac:-D:-D:-D
odrazu mam lepszy humor:-D:-D:-D

cicho tu:-D
ale co ja chce weekend i wakacje:-D:-D:-D
uciekam:-D
dobranoc:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak ja przyszlam to one pouciekaly......:-(
No i sobie pogadalam.....
Ja tez chetnie bym pojechala nad wode,ale z moim mezem(podobnie jak Malinka z twoim) nawet nie moge sobie pomarzyc....:baffled:
On straszny pracus jest i nawet w niedziele by cos robil,ale swieto wiec go strasznie skreca.....a teraz jak ja w ciazy to pracuje za nas dwoje rzeby sie wyrobic z robota....melise juz prawie skosil,no ale jeszcze 1,5 h tymianku mamy i trzeba to oplewic.....:confused::confused::confused:
Ze nie wspomne ze zniwa jeszcze beda i to boje sie zeby porod nie wypadl akurat na nie.....:dry:

Witam sierpniowki :-)
nie pisalam jeszcze tutaj ale podczytuje was od pewnego czasu ja mam termin na 2 sierpnia i spodziewam sie coreczki :tak:
mam pytanie bo wczoraj opadl mi brzuch :baffled: i jest strasznie twardy i spiety a kazdy ruch malenkiej mnie boli i jak sikam tez mnie boli wszystko a najbardziej krocze :-( czy ktoras ma tak albo miala ?
pozdrawiam :-)

A my jutro jedziemy nad jeziorko. Już nie mogę się doczekać aż się pochlapię troszkę. W strój kąpielowy pewnie już nie wlezę, a nowego specjalnie nie będę kupować.
Malinka, gdybyśmy jechali w Twoją stronę, to chętnie byśmy Cie wzięli ze sobą:-)
Och to ja chętnie!:tak:;-)

No cóż zrobić pochlapałam się w wannie:blink:

Anetko my to mamy z tymi żniwami przechlapane!!!!

Witaj Natalko!
Ja nie miałam czegoś takiego...Najlepiej skontaktuj się ze swoim gin,to będziesz wiedziała co się dzieje!

MALINKA2109 tylko ze ja mieszkam w angli i tutaj tylko polozna sie mna zajmuje a jak sie cos dzieje to do szpitala sie jezdzi a ja wiem ze nie ma sensu tam jechac bo jedynie dadza mi paracetamol zeby nie bolalo i to wszystko :baffled:

reklama
Do góry