reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Cześć dziewczyny ;-)
Ja ostatnio zaniedbuję sie na forum :zawstydzona/y: wszystko zwalam na to że siedzimy u teściów już od poniedziałku,
a to dlatego że chciałam do szkoły rodzenia i poza tym M. miał stąd bliżej do pracy wyjazd w tym tygodniu, ale juz we wtorek po kolejnych zajęciach w szkole uciekamy do siebie uffff
Parno tu, dopiero troszkę deszcz popadał ale i tak się poce jak dzik :szok:

reklama
ja okna umyłam razem z M. przed wyjazdem do teściów, ale ponoć lało u nas nieźle dziś więc przed porodem jeszcze pewnie raz je ciachnę :-)
Tu znowu słońce wyszło, uff
Pół arbuza zjadłam :szok: poza tym ostatnio jem dziwne rzeczy i burgery i inne takie co w sumie średnio lubiłąm kiedyś, chyba się nacieszam bo przy karmieniu hamburgera nie zjem :-D

Witam, ja już obiadek zaliczyłam wcześniej z mężem bo do pracy szedł.Nareszcie po 5 dniach kończyłam z prasowaniem i praniem:-). Hurra!!Teraz zasłużony odpoczynek w wyrku.Choć pewnie jak się położę to mały zacznie rozrabiać:-). Wczoraj na allegro wylicytowałam śliczny pięciopak body z długim rękawkiem dla Małego.Mam nadzieje, ze w poniedziałek przyjdzie:-).

Kurcze, klawiatura mi szwankuje

ja dzisiajszybki obiad .... SPAGETTI:-D:-D:-D
juz tak za mna chodzilo ze masakra:-p
a nalepsze to ze winda sie zepsula i na siodme pietro piechota...:dry:
nieczulam nog jak doszlam:baffled::baffled::baffled::sorry2:

Ja również planuje dzisiaj spagetti na obiad, ale jakoś wziąć mi się za to ciężko :zawstydzona/y:

Podziwiam kondyche. Ja do siebie na 2 piętro ledwo się kulam... :baffled:

u nasd dzis odziwo przyjemny chlodek:-D
bardzo fajnie sie siedzi:-D:-D:-D
a okien nie myje bo nie wiem kiedy przestanie padac:dry:

Ja poczekam aż skończa ocieplać nam blok z zewnątrz. Wtedy wypucuje okna. Teraz bez wyrzutów sumienia patrze na ten brud...

A ja już tylko rybkę do ziemniaczków usmażę i obiad gotowy.
Troszkę dziś szpargałów poukładałam już w pokoju jeszcze tylko trzeba wstawić tv i łózko.No i najgorsze mnie czeka poprać rzeczy małego-ciuszki już ale reszta kocyki pościel itp....aż mi się nie chce przez te upały.Normalnie to ja bum się cieszyła z takiego gorąca bo uwielbiam jak jest tak ciepło zawsze jestem opalona i zadowolona:-D
Ale teraz....mam dość....

onko umyte:-D
uwierz z kondycha u mnie kiepsko a jakos do domu musze sie dostac:-D
moj by mnie nie zaniosl:dry:
ko... mac pisze to samo czwarty raz:wściekła/y:

na oslode czekoladka jogurtowa:-D
mmmmmhhhhhmmmmmmmmm pycha:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Oj ja to dzis nie mam pomysłu na jedzonko:no:.
I rano sie cieszyłam ze nie ma słonca i chłodek panuje a tu znowu słonecznie:angry:.Jak jutro tak bedzie to jedziemy nad rzeke ja poodycham a M sie wypluska a co tam niech ma chłopak troche przyjemnosci:-D.

Do góry