reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Chogata ja wzięłam druk wniosku, wypisałam dołączyłam 1zdjęcie, dałam do podpisu w pracy i sama zaniosłam do zusu. po 10 dniach przysłali mi do domu listem poleconym.
teraz juz nie stempluje co miesiąc bo znowu za szybko mi się skonczy, mam pieczątkę i podpis szefa jak będę potrzebowała to wstawie sama datę i sruuuuuu:-)
Choroba tylko moja siedziba firmy mieści się w Warszawie a ja w Z.G. mieszkam.Chyba będę musiała się do tej babki od kadr "pouśmiechać",bo inaczej nie da rady:zawstydzona/y:
chciałam tylko,żeby mi ten druk wrzuciła na mila .to se sama wydrukuje i koniec,a tu tyle zachodu szlag niech to trafi .kiedyś to do domu przysyłali te druki ,ale odkąd mamy prywatną opieke medyczną i zrezygnowali z tego całkowicie

reklama
Malinka, a gdzie zamówiłaś ten materacyk? Bo tak sobie pomyślałam, że jak w tej hurtowni w Żarach-Kunicach to się troszkę zmartwiłam. Ja tam wózek zamówiłam i miał być za kilka dni a to już 3 tygodnie mijają i nic.

Niestety właśnie tam zamówiłam ten materac!!!W Kunicach.
Kicha totalna.Przykro mi że i Ty tyle czekasz!!
Zadzwoń nagadaj im, my dzwonimy raz na tydzień!!
więcej tam nic nie kupie!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tylko że to jedyny sklep w żarach z taką ofertą maja praktycznie wszystko!

Kurde, to się trochę wkurzyłam:wściekła/y:
Ja tam kupiłam prawie wszystko, bo nawet jechać te 50 km się opłacało. U nas w Szprotawie wszystko o połowę droższe.

Monika ja też myślałam że solidna firma i wogóle ale za każdym razem jak dzwonimy to inną historię słyszymy-raz że popsute maszyny są w firmie gdzie robia materac potem że materac już idzie tylko kurier się spóźnił.....no koszmar!!!jak by się teraz mały urodził to bym bez materaca została!??:wściekła/y::wściekła/y:
Lepiej zadzwon i zapytaj co z tym wózkiem!

hejka!!

u mnie tez lepiej sie dzis oddycha choc nadal jest bardzo cieplo. Ciesze sie z tego bo dzis z pracy wracam autobusem a potem spory kawalek pieszo i w upale chyba bym nie dala rady. Jak temperatura wzrosnie po poludniu to chyba taksowke wezme...

Ktos wie co u Aneczki?

Tą wiadomośc pisze już 3 raz i jak się raz jeszcze skasuje to wywale ten złom przez balkon.Dziś umyśliłam sobie gołąbki .Dobrzez,że choć farsz wczoraj se zrobiłam ,ale parzyc kpusty sie nie chce.Tym bardziej ,że woda w kolanie mi się zbiera i musze się oszczędzać.Cóz jak nie urok to sr...ka:zawstydzona/y:

A ja bylam chwile na dworku,upal znow nieziemski....
Co macie dzis na obiad kobietki,bo ja juz pomyslu nie mam....umyslilam pierogi z kasza i serem....ale sama nie wiem czy mi sie chce lepic.....:no:....kasza juz ugotowana....wiec moze sie i wezme za te pierogi.....:confused:

A ja bylam chwile na dworku,upal znow nieziemski....
Co macie dzis na obiad kobietki,bo ja juz pomyslu nie mam....umyslilam pierogi z kasza i serem....ale sama nie wiem czy mi sie chce lepic.....:no:....kasza juz ugotowana....wiec moze sie i wezme za te pierogi.....:confused:
Mi ostatnio mąz lepił bo ja nie dałabym rady z tym wszystkim;-)Na szczęscie zgodził się bo tak to nawet zagnieść ciasta nie chce

reklama
Wlasnie wrocilam ze szpitala i przyprawilam miesko na dzisiejszego grilla. Nie wiem czy mnie troche nie ponioslo z tym robieniem grilla bo pewnie za pare godzin bede juz chodzaca kaleka na spuchnietych nogach, no ale juz trudno, goscie zaproszeni to nie ma innego wyjscia:baffled: Poprosze kolezanke zeby przyszla wczesniej i mi troche pomogla. Menu na dzis to: kielbaska slaska, karkowka, boczek, baklazan, kaszanka, ziemniaczki z twarozkiem czosnkowym, salatka grecka, bagietki pieczone z maslem czosnkowym, surowka z mlodej kapusty, pomidory z mozzarella i makaron tagiatelle na zimno. Objem sie jak swinka i bede miala zgage:tak:

Uciekam do nieszczesnego fryzjera, milego dnia.

Do góry