reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam wieczornie;-)
Dobrze, że Aneczka jeszcze dwa w jednym. Oby jak najdłużej.

Ja dziś byłam nad jeziorem i moczyłam nogi. Jednak nie odważyłam się wejść popływać, bo woda jeszcze zimna i nad jezioro sobie laski na koniach przyjechały i z tymi końmi do wody wchodziły:wściekła/y:
Ale dzięki temu, że wczoraj nie padało to dziś pogoda jest super. Świeci słonko, wieje lekki wiaterek i gdyby nie zmęczenie jeszcze bym się gdzieś poszwędała.
Skurczy dziś nie było ale też jestem odwodniona. Mało sikam. Mój mi arbuza całego w Biedronce kupił i szamam. Może coś pomoże.
Oki lecę się wyprostować, bo widzę, że nie tylko u mnie ładna pogoda;)
Do jutra!

Ostatnia edycja:
reklama
witam i zaraz mnie trafi spisałam się a ty przez tą nową opcje na dole wszystko mi skasowało.
Melduję że w pracy przeżyłam jeszcze jutro i środa, poniedziałek i wtorek w szpitalu.
Aneczka widzę że się jeszcze porusza w dwupaku i dobrze. Trzymam za nie kciuki.
A co do skurczy to tak roznie je mam czasem mocniejsze, czasem słabsze ale takich mocnych ściskajacych ja co niektore z was nie mam. Choć nie powiem czasem mi brakuje powietrza.
Ale Jagoda szaleje w brzuchu!

Witam

a ja się zamknęłam w naszej części mieszkania i albo coś poprasuję, albo się zdrzemnę, albo włączę tv. Przed chwilą mi teściowa nagadała, że nawet nie przyjdę zobaczyć jak oni u siebie tapety zrywają i ona musi się odrywać, żeby kawę sobie zrobić. A ja mam dziś taki nastrój, nie chce mi się z nikim gadać i już.

Trzeba by coś na kolacyjkę wymyślić, ale nie mam pomysłu. Coś mi dzisiaj na żołądku leży i wszystko jest ble.

Witam sie wieczorkiem.....
Dzis nie mialam czasu nawet do was zajzec...ale widze ze wsio ok,Aneczka jeszcze w dwupaku i dobrze......a ja dzis wieczorkiem luzik mam,wywiozlam dzis Gosie do mamy....bylam u gina,no i wszystko ok,na szczescie...:tak:
Zrobilam ,,napad" na lumpka....i nie moglam sie powstrzymac,kupilam pare ciuszkow dla malej,no bo dzis gin powiedziala ze siusiaka nadal nie widzi,wiec jakby cos uroslo jednak,to dzidzius w babskich fatalaszkach bedzie chodzil...hi,hi....:szok:
Zapomnialam kupic tylko proszek do prania,zeby ciuszki uprac....wrr.....:baffled:

Ja tez zmykam klade sie bo cos spuchlam dzis jak balonik nawet pisac ciezko palce mam jak serdelki:baffled:
Aneczka nadal w dwupaku i chyba dzis mozna isc spokojnie spac dzis rodzic raczej nie bedzie choc z tym roznie:tak:
Dobranoc/ Ach Aniu moj klopsik duzy jest ale twoja Oliwka powala wszystkich na kolana.

reklama
Do góry