reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

nudzi mi sie kolezanka bedzie dopiero po piatej:dry:
z mala nie wyjde bo mi sie slabo robi na dworze:baffled::dry:

panika nikomu nie sluzy:-D
Chogata ma racje;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się z Wami Dziewczynki po kilku dniach nieobecności :-)
Była u mnie Mama i Siostra dlatego nie siedziałam przy kompie ;-)
Powiem Wam szczerze że cieszę się niby że są takie upały i piękne słońce ale jednak dużo gorzej to znoszę :dry:
Czuję się jak wielka lokomotywa :wściekła/y: a nogi to już nie wspomnę jakie banie :szok:
Jak patrzę na stopy to tak jakbym na czyjeś patrzyła a nie na swoje :baffled::szok:

nudzi mi sie kolezanka bedzie dopiero po piatej:dry:
z mala nie wyjde bo mi sie slabo robi na dworze:baffled::dry:

panika nikomu nie sluzy:-D
Chogata ma racje;-)
Mnie się też nudzi ,męża nie ma to i dobrze bo mniej sprzezcać się będziemy.Najchętniej poszłabym spać ale pod nami na 3 pietrze sąsiad remont zaczął i wierci iwierci spać nie da rady,a to ponoć z tydzień to wiercenie potrwa wrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Witam się z Wami Dziewczynki po kilku dniach nieobecności :-)
Była u mnie Mama i Siostra dlatego nie siedziałam przy kompie ;-)
Powiem Wam szczerze że cieszę się niby że są takie upały i piękne słońce ale jednak dużo gorzej to znoszę :dry:
Czuję się jak wielka lokomotywa :wściekła/y: a nogi to już nie wspomnę jakie banie :szok:
Jak patrzę na stopy to tak jakbym na czyjeś patrzyła a nie na swoje :baffled::szok:
Witaj w klubie Karincia;-).Jk troszkę poczytasz to jest nas więcej:-)

Witam popoludniowo;-)

Chogata dzieki za propozycje:-) To bardzo mile z Twojej strony:-)

Bylam wczoraj u fryzjera i jestem zalamana:-( Mam tak fatalny kolor na glowie ze plakac mi sie chce:-( Ide jutro poprawiac i znowu spedze tam kilka godzin:angry: Wczoraj siedzialam ponad 4h i myslalam ze ducha wyzione! Bylo mi goraco, duszno, niedobrze i w dodatku wyszlam z fryzura spieprzona!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Bylam dzis na uczelni i zdalam indeks, jestem oficjalnie po sesji:tak:

Przyszly mi dzis rzeczy ktore zamowilam dla dzidzi. Wszystko mi sie podoba tylko nie ma paragonu do karuzeli, oby sie nie zepsula tfu tfu.

Pogoda dziala na mnie fatalnie, jestem spuchnieta i czuje sie jak slonica!! Stopy i dlonie mnie az bola:baffled:

Odebralam dzisiaj wszystkie wynyki i ide jutro rano do szpitala na kwalifikacje do porodu w wodzie i znieczuleniu.

Kot mi sie wczoraj wyspal w poscielonym lozeczku dla dzidzi!! Na poscieli mialam polozony rozek i posciel do wozka. Jak zobaczylam te czarne klaki i odbite brudne lapki myslalam ze ja zabije!!! A ze koty sa w domu dwa nie wiedzialam ktora. Maja szczescie ze nie bylo ich w domu jak to zobaczylam bo bym ogony z d... powyrywala jednej i drugiej!! Oczywiscie pranko i prasowanko na nowo:angry:

To tyle z newsow u mnie ;)

Witam, jak to test nas więcej??
Czyżby Aneczka sie rozpakowała??
Chyba chodzi o samopoczucie i spuchniete nogi:-D

Nie pamiętam na którym wątku czytałam o promocji Pampersów 1 u mnie była promocja ale na Pampers 2 i sobie wzięłam :), więc wygląda na to, że w każdym mieście inaczej ...

reklama
Do góry