reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam was wtorkowo,u nas na razie słonko i oby jak najdłużej było
wczoraj 2 godziny spędziłam z dziećmi u lekarza i o mało mnie z tamtąd mnie nie wyniesli bo mi siesłabo zrobiło,a nikt niechciał ani mi miejsca zrobić ani przepuścic w kolejce,wróciłam wściekła
a dzisiaj ja ide do lekarza i mam nadzieje,ze same dobre wieści usłysze
Piwonia to ja trzymam kciuki za pomyślną wizytkę u lekarza;-)

reklama
i ja sie witam i uciekam bo mam sterte prasowania.ostatnio nawet sie wysypiam i chyba jakas spiaczka mnie dopada bo mogla bym spac caly dzien gdyby nie halasy z budowy:baffled:.trzymajcie sie brzucholki.milego dnia zycze

Ja już mam naczynia pomyte, ja tez po prysznicu, pranie na dworze wisi, mam nadzieję że do 12:00 wyschnie, bo muszę wtedy się zbierać do M do pracy i do Wrocławia.

Majaam ale miałaś przeżycia, ale najważniejsze że ze szkrabem wszytsko ok :tak: no i już w domku.

Dzien dobry:tak:
Majaam dobrze ze juz w domu jestes!! Wspolczuje "przygody" szpitalnej:baffled:

U mnie dzis pewnie znowu bedzie goraco i bede sie meczyla:baffled:

Wstaje sie szykowac bo musze popracowac i z psem do fryzjera pojechac.

Chogata wiesz moze gdzie u nas kupie biustonsz do karmienia alles? (polecany przez dziewczyny);-)

Dzien dobry:tak:
Majaam dobrze ze juz w domu jestes!! Wspolczuje "przygody" szpitalnej:baffled:

U mnie dzis pewnie znowu bedzie goraco i bede sie meczyla:baffled:

Wstaje sie szykowac bo musze popracowac i z psem do fryzjera pojechac.

Chogata wiesz moze gdzie u nas kupie biustonsz do karmienia alles? (polecany przez dziewczyny);-)
Nie ja kupuję zwykły bawełniany w smyku jest ,bo ja mam zamiar krótko karmić ,szkoda mi kasy.

ja mam jeszcze po Angelince staniki do karmienia, siostrzenica i kuzynka mi przywiozła swoje i mam ich 8sztuk:szok: wymoczyłam w wybielaczu i wyprałam w persilu i są jak nowe więc nie kupuję

czuję się jak śniety karp przed wigilią, masakra:no: popływałabym w basenie czy jeziorze ale woda zimna jeszcze!!!

Nienawidzę lata gdy jestem w ciąży, nienawidzę lata gdy jestem w ciąży......

Wiedziałam, że tak będzie, więc wszystkie zaklinaczki pogody, które chciały słonko zapraszam do siebie - zabierzcie je ode mnie - JA CHCĘ CHŁODUUUUUUUUUUUUUUU

Nie ja kupuję zwykły bawełniany w smyku jest ,bo ja mam zamiar krótko karmić ,szkoda mi kasy.
Mierzylam ten w smyku, w ogole nie lezy. Nie uklada sie na biuscie. Z kolei bylam tez w sklepie z odzieza ciazowa na grottgera (kolo Placu Pocztowego) i jeden mi sie podobal ale kosztowal 200zl:baffled: to lekka przesada, wiec szukam tzw zlotego srodka:tak:

Nienawidzę lata gdy jestem w ciąży, nienawidzę lata gdy jestem w ciąży......

Wiedziałam, że tak będzie, więc wszystkie zaklinaczki pogody, które chciały słonko zapraszam do siebie - zabierzcie je ode mnie - JA CHCĘ CHŁODUUUUUUUUUUUUUUU
Ja mam takie same odzucia w stosunku do tej chole.... pogody....:-( Cieszylam sie jak bylo chlodno. Deszcz mi wcale nie przeszkadzal, bo wiedzialam ze jest o niebo lepszy od tego upalu:baffled: Ale w sumie pogoda i tak byla dla nas laskawa w tym roku. Rownie dobrze mogl byc upal od majowki do teraz.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mierzylam ten w smyku, w ogole nie lezy. Nie uklada sie na biuscie. Z kolei bylam tez w sklepie z odzieza ciazowa na grottgera (kolo Placu Pocztowego) i jeden mi sie podobal ale kosztowal 200zl:baffled: to lekka przesada, wiec szukam tzw zlotego srodka:tak:
Ja jeszcze nie mierzyłam ,ale ja stanik do karmienia nosiłam chyba tylko przez miesiąc potem zakładałam zwykły.Na razie jeszcze się wstrzymuję z kupnem bo po porodzie pewnie znów będą większe ,więc nawet jak kupię teraz ciutkę większy lub nieleżacy to po porodzie będzie jak ulał.Ale to jest moje zdanie tylko:-)

Do góry