reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dziewczynki, właśnie wyczytałam w gazetce, że jak kobieta panicznie boi się porodu, to najprawdopodobniej przenosi ciążę.
Więc ja już się wogole nie boję:-)
Bo jak sobie pomyślę, że miałabym tak łazić do końca sierpnia....brrrrrr Cały strach ze mnie wyparował:-)

Monika no jak ręką odjoł :-);-)

reklama
dziendoberek.i ja sie witam. wczoraj pochwalilam pogode ze sie ochlodzilo a po poludniu zrobilo sie prawie 30 stopni w sloncu:szok: ja dopijam kawke i lece posprzatac troszke w sobote mamy imprezke urodzinowa meza i moja:-)
ja sie nastawiam na porod ze musi kiedys nastapic i byc bolesny.wmawiam sobie ze sie nie boje:zawstydzona/y: a moj maz zaczal sie z nasza dzidzia ugadywac ze chce zeby sie urodzila 10 lipca to mu szybko to z glowy wybilam.kolejka pzreciez ustawiona juz jest:tak: milego dnia wam zycze mamusie i uciekam posprzatac troszke

Ja po śniadanku... uwielbiam świeże bułeczki ..
Co do porodu to ja się nie boję odkąd wiem, że mój idzie ze mną :))))

Motyl niestety wiatry są...

reklama
hejka

u mnie pogoda sie popsula, chmury zakryly niebo i mocno sie ochlodzilo, nie wyspalam sie dzis ale humorek mam nienajgorszy

sliczne te zabawki fisher-price ale te ceny :szok:

jednak mysle ze oszczedze na wydatkach na siebie a malej i tak kupie :tak: tylko jeszcze nie teraz a jak zacznie siadac. No chyba ze rodzinka mnie ubiegnie :-)

Do góry