reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Basia tomoze zadzwon do swijego gina...bo nie wiem co ci poradzic....

Dobra ja uciekam,musze do kosciolka sie szykowac....
Narazie kobitki.....
Basiu mam nadzieje ze ci przejdzie....

Ostatnia edycja:
witam i ja niedzielnie
wczoraj poszliśmy do znajomych sie odstresowac,ale szybko musieliśmy wracac,bo córa nam wysoko zagorączkowała,a do tego mi kość szczeliła w spojeniu i nie mogłam sie ruszac,schylac ani siedziec
dzisiaj nie jest lepiej ,a do tego rano sie wystraszyłam,ze mi wody odchodzą,a ja mam takie duże ilości śluzu,który mi po nocy zszedł,ale strachu sie najadłam
pogoda barowa wiec w domku siedzimy,mąż dalej remontuje bo od jutra juz do pracy śmiaga wiec bedzie wolniej szło

witam sie dziewczynki w pierwszy dzien lata:-)
tutaj raczej jesiennie od rana wiec deli ja tez raczej w domu zostaje:-(
Aneczka- korzystaj z ladnej pogody
Kasia zazdroszcze wyzerki czekajacej:tak:
Mnie mdlosci wrocily na calego, wczoraj to jedynie na jogurtach i truskawkach bylam i przespalam caly dzien,
dzis delikatnie omletem dzien zaczelam ale i tak mi niedobrze:-(
ja tu sensu nie widze, jak to dziecko chce rosnac jak mi jesc nie pozwala??

Dzien dobreek.

Wczoraj nie miałam juz czasu pisac bo gril u rodzinki zaliczylismy:tak:.Fajnie było tylko pózno wrócilismy i dopiero dzis podczytałam co sie wczoraj działo do tego moje malenistwo na noc sie strasznie rozbrykało i nie chciała zasnac tylko pupe wypianała:-D.

Co do hemorojdów to jak tez z nimi walcze:angry:.Pozatym jezeli któras juz je ma to powinna to zgłoscic przy porodzie bo w przypadku hemorojdów nie jest wskazane aby rodzic w pozycji na leżąco.

Dzien dobry:tak:
Ja ide sie ogarnac i jade do kolezanki na sniadanko i kawke.

Widze ze dzisiaj u wiekszosci z Was niedziela nieciekawie sie zaczyna.Mam nadzieje ze przejdzie:tak:

Zapomnialan Wam powiedziec po ostatniej wizycie ze termin mi sie przesunal o 2 dni wczesniej!! Czyli na 30 lipca:-)

No to na lipcu 7 dzieciaczek jest:-DTakze powoli kolejka sie przesuwa w nasza strone:tak::tak:Dzis piekna pogoda, piknik zapowiada sie ciekawie bo przyjdzie kuzynka z dziecmi i razem idziemy. Juz oszczedzam zoladek:-D

reklama
Do góry