reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

obawiam sie Mola, ze wlasnie po urodzeniu dziecka to sie dopiero w kocmolucha zamienie:szok: macierzynski razem z urlopem 10 miesiecy wiec sie stroic nie bede,
pewnie tyle co do lekarza bede wychodzic i na spacerki, a przeciez w szpilkach wozka pchac nie bede:nerd:

reklama
obawiam sie Mola, ze wlasnie po urodzeniu dziecka to sie dopiero w kocmolucha zamienie:szok: macierzynski razem z urlopem 10 miesiecy wiec sie stroic nie bede,
pewnie tyle co do lekarza bede wychodzic i na spacerki, a przeciez w szpilkach wozka pchac nie bede:nerd:
Ja mam zamiar sie pilnowac zeby sie nie zaniedbac podczas maciezynskiego;-) Kto powiedzial ze mloda mama ma wygladac jak kocmoluch?;-)

Dzień dobry
Aniu bardzo mi przykro, że od rana sprzeczka...

Ja znów spałam od 23:30 do 7 :))), coraz mniej boli więc czekam jeszcze na zmniejszanie się tego cholerstwa.

Witam jak zwykle niedospana:baffled:
Aniaso przykro mi ze sie poklocilas z mezem, a mezowi laczem przylac co cie bedzie w ciazy denerwowal:angry:
Deli super fajnie ze mniej boli, jeszcze troszke i wrocisz do formy:tak::tak:
U nas dzis piekna pogoda, fajnie bo wybieram sie na piknik organizowany przez nasze kolo gospodyn. Mam nadzieje ze Mateusz to wytrzyma bo Kuba az piszczy. Mam ponoc obiadu nie gotowac bo ma byc wyzerka i jakies nagrody i konkursy dla dzieci, muzyka:-DPojde z nudow bo co robic samemu przy niedzieli:tak:

reklama
Do góry