reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dzien dobry!
ta noc przespana i bez skoków ciśnienia, hurrrra!
Ale za to mały jakoś mniej aktywny.. no ale on tak czasami ma, dzień lub dwa spokojniejszey a potem znowu czadu... tyle tylko, że i tak się martwię.. :-(

Aniaso, nasze hormony buzują, a nie wszyscy faceci to rozumieją, stąd te kłótnie... trzymaj się

Deli, super, że mniej boli. Ale obawiam się, że z tym zmniejszeniem.... marne szanse... ale trzymam kciuki! jeśli u ciebie się zmniejszą, jest szansa, że u mnie jednak też, mimo iż czekam na to już bardzo długo i jedyny pozytywny aspekt leczenia jest taki, że się nie powiększają... :zawstydzona/y:

A wszystkim życzę miłego dnia, ja się szykuję i zaraz idziemy na szkołę rodzenia...

reklama
Witam
Fajnie Deli, ze przechodzi oby był to tylko epizod.
Kłotni nie jako takiej, zazdroszcze, ale czasem miło na kogoś naskoczyś i odreagować. Ja to mogę najwyżej paczkę chipsów pożreć;-), bo jak się wczoraj Młodemu;-)mleka skondensowanego w tubce zachciało, to nigdzie u mnie nie było.

Co do obcasów, to teraz w klapkach na kliniku brykam, nie potrafię chodzić po mieście na płaskim, a jeszcze w zwszłym tygodniu były, choć jednorazowo, szpile tylko na grubszych spodach, więc nie są takie wysokie, na jakie wygladają.(nie mam innych krytych na dzszcz)

U mnie są Dni Włocławka, ale program imprezy do kitu, piwsko leje się strumieniami, a muzyka ryczy, nie na moje zdrowie. Od przyszłego roku trzeba będzie chodzić z Młodym, ale w tym jeszcze odpuszczę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam niedzielnie :)
U mnie za oknem slicznie :-D
Dziś moja rodzinka wybywa do teściowej na obiadek a ja złozyłam protest i nie jadę :-D odpoczne sobie :-D
Kurcze moje spiochy jeszcze chrapią, a ja nie mogłam już wyleżeć :baffled:

Deli, Goska, mam nadzieje że wkoncu pozbędziecie sie tego cholerstwa :tak:

dzień dobry dziewczyny:-)
ruch z rana widzę:-D
u mnie dziś piękna pogoda się zapowiada muszę się zastanowić czy się nadaje gdzieś na wycieczkę:dry::baffled::-D

Dopóki nie wiedziałam na 100% kto u mnie mieszka, to Młody ruszał się tyle tylko, żebym się nie denerwowała, że coś nie tak, ale odkąd sie ujawnił, to daje mi do zrozumienia, że łatwo nie będzie i szaleje;-)

reklama
witam sie i ja.....a u mnie dzis pogoda paskudna-tak wiec Deli ja tez dzis w domciu siedze...buu!!!
A co do waszych dolegliwosci to mam nadzieje ze przejda jednak....:tak:
Wcinam wlasnie sniadanko,a na dwor nie chce mi sie nosa wystawic,brr bo juz dzis bylam w ogrodku po salate i szczypiorek i zmoklam..wrr....czy ta pogoda sie wreszcie wyklaruje?:confused:

Basia a co konkretnie cie boli? w nogach kreci czy to moze cos z ciazowych boli?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry