reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

kasia nici z egzaminu bo sie okazalo ze nie byl zapisany:)kolezanka go rejestrowala on line i na miejscu sie okazalo ze nie dopelnila rejestracji:)ale nic straconego...juz go zapisalam na wtorek:) mam nadzieje ze teraz wszystko bedzie ok:)

reklama
Matko kochana patrze a tu marcówki 2010:szok: wchodze a tam zadyma naskoczyli na biedna dziewczyne że kłamie i czy u weterynarza była:no: normalnie masakra :wściekła/y:

P.S dzikekuje Aniu za polaczenie mi poprzedniego posta i przepraszam za kłopot, ale nie wiedziałam jak je scalić jak chce zacytować.... wyższa szkoła jazdy rozumiesz :)

Witam mamuśki niedzielnie!

Jak tam samopoczucie? U mnie pogoda nieciekawa, słońca nie ma i do tego zimno :-(
Mąż we Wrocławiu w szkole, a ja sama siedzę:-( Wogole dzisiaj jakiegoś doła złapałam, nic mi się nie chce.

Matko kochana patrze a tu marcówki 2010:szok: wchodze a tam zadyma naskoczyli na biedna dziewczyne że kłamie i czy u weterynarza była:no: normalnie masakra :wściekła/y:

P.S dzikekuje Aniu za polaczenie mi poprzedniego posta i przepraszam za kłopot, ale nie wiedziałam jak je scalić jak chce zacytować.... wyższa szkoła jazdy rozumiesz :)
Aniaso a wiesz o co chodzi w tej calej aferze z dziewczyny z marca??Bo ona pisala juz ze ginekolog potwierdzil ciaze jak przed owulacja byla:angry::angry:To z tego gina niezly prorok jest nie??
Aga to po co ja te kciuki trzymalam no nic we wtorek bede znow trzymac

Ostatnia edycja:
No ja mysle, teraz to on juz wyjscia nie ma musi zdac:-DA ty jak sie czujesz widze ze ciaza ci sluzy im blizej porodu tym masz wiecej wigoru:-D

No ja tez na to licze ze dolaczysz do naszej mniejszosci:-DMam nadzieje ze w koncu pokaze swoje klejnociki i bedziesz mogla spokojnie nad imieniem pomyslec. Tez bym chciala tyle energii miec choc nie powiem ze mnie nie nosi, ale dzisiejszy upal skutecznie mi te energie zabiera:baffled:

reklama
Witam niedzielnie laski kochane!
Ja tylko na chwilkę zajrzałam. Wstałam dziś o 9 rano po 11 godzinach snu. Od razu mi się w głowie zakręciło paskudnie. Ciśnienie 131/79 to przy moim 110/60 masakra jakaś.
Ale ze znajomymi grilla nad jeziorem zaliczyliśmy, więc już jest lepiej. Tylko deszcz nas wygonił do domu z powrotem. Jak mi się marzy własny domek z ogródkiem ...ach! Może kiedyś?

Deli fajnie że już ci przechodzi.:tak:
Aniso głowa do góry! Widać chłop nie taki zły jak jajecznicę bez jajek potrafi zrobić.:-D
Kasiu miłego piknika życzę. W końcu się rozerwiesz bez męża.:cool2:

Lecę się uwalić i policzyć ruchy, bo mam schizę, że mała dziś mało ruchliwa się zrobiła. :(

Ostatnia edycja:
Do góry