reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
je bede gotowa do rozpakowania od 20 lipca :):):):) i wcale sie nie pogniewam jak to nastapi po koniec przyszlego miesiaca:)

lece do szkoly zawiesc dziewczyny
pozniej posiedze z wami moze bo dzis mam troszke wolniejszy dzien:) na obiadek spagetti( sosik mam bo zawsze wiecej robie i zamrazam) wiec pozostaje mi ugotowac makaron i ogarnac chalupke...

no tylko zebyscie dotrzymały słowa z tymi terminami:-) bo zamiast wylegiwać się na plaży będę ciągle do komórki zaglądać:-)
mam zamiar przymierzyc dzis strój kąpielowy;-) w jednoczęsciowy to ja się mieszcze bo jak na basen chodzę to nawet nawet ale mam zamiar w dwuczęściowy wskoczyć hihihih

no tylko zebyscie dotrzymały słowa z tymi terminami:-) bo zamiast wylegiwać się na plaży będę ciągle do komórki zaglądać:-)
mam zamiar przymierzyc dzis strój kąpielowy;-) w jednoczęsciowy to ja się mieszcze bo jak na basen chodzę to nawet nawet ale mam zamiar w dwuczęściowy wskoczyć hihihih
wow, to ja Cię podziwiam :-D:-D:-D

Jeny ja ze swoim celulitem to muszę mieć strój po kolana .Latem jak dam radę wejść do jeziora to mam taką cienką sukienkę tylko jeszcze małż musi mnie na jkaś odludną plażę wywieść;-)

Czesc laski:tak:
chogata przeciez jest ladna pogoda:tak: nie ma co narzekac:-p

Moja torba tez jeszcze pusta w szafie stoi ale trzebaby sie za nia wziac....

Czesc laski:tak:
chogata przeciez jest ladna pogoda:tak: nie ma co narzekac:-p

Moja torba tez jeszcze pusta w szafie stoi ale trzebaby sie za nia wziac....
Mnie taka pogoda wykańcza bardziej niż upały .Ja jestem meteo...patką nie wiem jak się to pisze i na takie zmiany raz słońce raz deszcz to siedze jakbym w głowę dostała ,a jak jest duchota to już całkiem :sorry2:
ja torbę po połowie lipca zapakuję ,choć wszystko prawie mam tylko duperelki jeszcze dokupię.
No ja dziś z tego wszystkiego powera dostałam i chata od rana posprzatan ,podłogi umyte jeszcze tylko wywiesić pranko a po południu małe prasowanko_Obiad nastwiony jeszcze mini zakupiki musze zrobić fuj tego to ostatnio nie lubię robić ,bo kupuję masę owoców a od targania brzuch mnie potem boli

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Bylam na wynikach odbior po poludniu. Niestety odpokutuje chyba ten wyjazd bo sie spieszylam na busa i w efekcie nie zdazylam na niego wrocilam ze skurczami i do tego taksowka:baffled::baffled:20zl nie moje:baffled:Kupilam za to czeresnie takie duze czrne, mniamm:-D
Bylam tez w urzedzie pracy i sie dowiedzialam ze aby dostac od nich platny macierzynski musze urodzic do 11 sierpnia, takze od konca lipca zaczynam uprawiac jogging, jazde konna i otwieram uslugi sprzatajace, typu mycie okien itp. itd.:-D:-DKtos zainreresowany:-D:-D
A narazie posiedze poczytam co u was. Moze mi przejda te skurcze bo mnie lapia co chwila:baffled::baffled:

Do góry