reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam. Bylam na wynikach odbior po poludniu. Niestety odpokutuje chyba ten wyjazd bo sie spieszylam na busa i w efekcie nie zdazylam na niego wrocilam ze skurczami i do tego taksowka:baffled::baffled:20zl nie moje:baffled:Kupilam za to czeresnie takie duze czrne, mniamm:-D
Bylam tez w urzedzie pracy i sie dowiedzialam ze aby dostac od nich platny macierzynski musze urodzic do 11 sierpnia, takze od konca lipca zaczynam uprawiac jogging, jazde konna i otwieram uslugi sprzatajace, typu mycie okien itp. itd.:-D:-DKtos zainreresowany:-D:-D
A narazie posiedze poczytam co u was. Moze mi przejda te skurcze bo mnie lapia co chwila:baffled::baffled:
to trzymam kciuki ,żebyś się rozpakowała do 11 sierpnia:-)

reklama
Witam sie sennie.
Wczoraj tylko poczytałam bo jakos nie miałam weny do piania.W ogóle jakas taka jestem nie do zycia.Jeszcze jak pomysle ze w sobote mam isc do tescia na urodziny to wszystkiego mi sie odechciewa.

Dzieki Chogata to chyba jakies 600zl na miesiac przez 20tyg mam silna motywacje:tak:
Wiesz takie rzeczy to od razu z urzędu powinny przysługiwać .U nas mamy w rodzinie taką ciotkę ,że forsy ma jak lodu (jeździ 2-3 razy za granicę na wakacje do roku itd) a jakiś czas brała jakąs zapomogę z opieki ,bo oboje maja działalnośc ale jak jeszcze można było to zawieszali ja i np.szli na zasiłek dla bezrobotnych .nie dośc ,że kase mieli z dziłalności to oboje z zasiłku kase doatwali .Jeszcze się tym szczycili ,że państwo w ciula robią:baffled:

Cześć fajne mamusie mamusie.

:-)Mam spory problem ze swoją ukochaną żona - przez to wasz fajne forum.
:-)Podam przykład stoi moja ukochana żona obok mnie - rozmawiamy sobie o tym i o tamtym a tu nagle żona płacze jak bóbr.
:-)Pytam dlaczego płaczesz kochanie, kotku, a tu słysze ZOSTAW MNIE W SPOKOJU!!!:szok:. Oniemiałem.
:-)Nie mija 10 min aż moja kochana żona mówi - "A ty wiesz z jakiego powodu płaczą dziewczyny na forum".
:-)Ja długo nie myśląc wchodze na to forum i co widze strasznie humorzaste mamusie, gdzie w ciagu 5 minut potrafia się śmiać, płakać i tańczyć.
:wściekła/y:Nie to abym się czepiał "Ale wy same siebie nakręcacie" czyż nie jest tak.
:-)ps. powód płaczu mojego kochanie to, to że powiedziałem że kobiety w ciąży są takie duże i grube.
:-):-)A TAK WOGÓLE - TO FAJNIE ŻE TU JESTEŚCIE:-):-)

Z NAJLEPSZYMI POZDROWIENIAMI DLA WSZYSTMICH MAM OBECNYCH I PRZYSZŁYCH

TATA JULKI

no i nici ze spania. Chogata tutaj też jest sporo kombinatorów. Do pracy oboje nie pójdą bo i po co jak im pańswto wszystko da, a właśnie oni najbardziej krzyczą że im obcokrajowcy pracę zabierają!

Cześć fajne mamusie mamusie.

:-)Mam spory problem ze swoją ukochaną żona - przez to wasz fajne forum.
:-)Podam przykład stoi moja ukochana żona obok mnie - rozmawiamy sobie o tym i o tamtym a tu nagle żona płacze jak bóbr.
:-)Pytam dlaczego płaczesz kochanie, kotku, a tu słysze ZOSTAW MNIE W SPOKOJU!!!:szok:. Oniemiałem.
:-)Nie mija 10 min aż moja kochana żona mówi - "A ty wiesz z jakiego powodu płaczą dziewczyny na forum".
:-)Ja długo nie myśląc wchodze na to forum i co widze strasznie humorzaste mamusie, gdzie w ciagu 5 minut potrafia się śmiać, płakać i tańczyć.
:wściekła/y:Nie to abym się czepiał "Ale wy same siebie nakręcacie" czyż nie jest tak.
:-)ps. powód płaczu mojego kochanie to, to że powiedziałem że kobiety w ciąży są takie duże i grube.
:-):-)A TAK WOGÓLE - TO FAJNIE ŻE TU JESTEŚCIE:-):-)

Z NAJLEPSZYMI POZDROWIENIAMI DLA WSZYSTMICH MAM OBECNYCH I PRZYSZŁYCH

TATA JULKI
Drogi Tato Julki faceci nigdy nas kobiet w ciązy nie zrozumią.A jak by mój mąz tak powiedział jak Ty to by chyba po gębie dostał.Więc nie dziw się ,że małzonka tak reaguje a poza tym ma burzę hormonów i w zasdzie tak to już jest z babami w ciązy ,ze moga płakac oglądając tvn 24.Trzeba cierpliwie poczekać i znosić humory do rozwiązania .Potem sam sobie pomysli ,ze była niepowazna ,że takim duperelami się martwiła .:-p

Drogi tato julki jakby moj maz powiedzial ze jestem duza i gruba to by patelnie mial na glowie:-D:-DA ostatnio jak ogladalam M jak milosc to ryczalam jak bobr. Wszystkiemu winne hormony> narazie masz placzliwa delikatna drazliwa zone w domu, poczekaj jak urodzi szybko zamieni sie na furiatke, a wtedy moze byc z toba zle;-);-)

tato julki: moj maz nawet sie nieodwazy powiedziec ze jestem gruba bo wie ze przez humory ciazowe niechcaco mogla bym go udusic.po za tym faceci to slaba plec dla tego to kobirty rodza dzieci a nie wy:tak: wiec troche wyrozumialosci i przytulic ladnie zonke w ramach przeprosin :tak: a po porodzie zonka i tak zgubi ten brzucio i nadmiar kilogramow wiec nie ma potrzeby jej denerwowac.a pokory tato julki nabierzesz przy porodzie jak zobaczysz jak zonka na swiat wydaje mala istotke w bolach. a teraz biegiem do kwiaciarni po kwiatuszek na przeprosiny:yes:

reklama
tato julki: moj maz nawet sie nieodwazy powiedziec ze jestem gruba bo wie ze przez humory ciazowe niechcaco mogla bym go udusic.po za tym faceci to slaba plec dla tego to kobirty rodza dzieci a nie wy:tak: wiec troche wyrozumialosci i przytulic ladnie zonke w ramach przeprosin :tak: a po porodzie zonka i tak zgubi ten brzucio i nadmiar kilogramow wiec nie ma potrzeby jej denerwowac.a pokory tato julki nabierzesz przy porodzie jak zobaczysz jak zonka na swiat wydaje mala istotke w bolach. a teraz biegiem do kwiaciarni po kwiatuszek na przeprosiny:yes:
Na salę porodową wejdzie jako chłopiec a wyjdzie jako mężczyzna,bo teraz to widze ,że fiubździu w głowie:tak:
Uciekam na zakupy ,póxniej wpadnę dziewczęta i Tato Julki

Do góry