reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam się i ja .Mówiłam ,że noc będzie nieprzespana przez te porody ,dziś tylko 4 h snu.Czuję sie jakbym z pół litra sama wypiła:zawstydzona/y:
A do tego ta pogoda wrrrrrrrrr

Hej! Ja jeszcze kompletnie nie mam nic do torby - poza ciuchami dla Antka:baffled:
Ani majtek, ani podkładów, ani pieluch.... no nic :baffled:
Chyba muszę wyciągnąć Mateo na zakupy, żeby już wszystko pozamykać.

Wczoraj mięliśmy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia - jak te 6 tyg szyyybko zleciało... w ogóle jak ten czas szybko leci - tak niedawno czaiłam się z dołączeniem do forum (strach przed pierwszym USG) a tu już szykujemy się do porodu :happy:

Miłego dnia

Część Ann!
Jak tam twoje kruszynki?

Wariuja ile sie da, juz drugi dzien... ledwo zyje... Ja chyba dluzej niz miesiac nie wytrzymam jak tak dalej pojdzie...
I pociesze was wszystkie ja oprocz ciuszkow, jakichs tam pieluchow, jednego smoczka nie mam jeszcze nic...:-D

witam.
Wczoraj wylądaowałam w szpitalu, wrócilismy dopiero o 2-giej w nocy, więc chodzę jak zombi i może jeszcze uda mi sie zdrzemnać jak maz wyjdzie do pracy.

Ja tylko apteki jeszcze nie odwiedziłam a z roztargnienia smoczki kupiłam 3+, więc nie martw się.
I co to znaczy miesiąc?Dwa minimum!

Miranda?! Co jest?!

reklama
Rubi, ja poproszę o spakowanie, jakos zabieram sie za to i mi nie wychodzi, mam kompletną pustke w głowie i nie wiem co wogóle spakować, nieźle co?:-D

powiem Ci tak - gdybym tylko miala sile i okazje odwiedzic rodzinke w Luboniu to wpadlabym do Ciebie i torbe mialabys spakowana :-);-):tak::-D

ja sobie zrobilam liste, potem porobilam podwojne zapasy - tak zeby kosmetyki juz miec spakowane bo proszenie malza o spakowanie kosmetykow jest daremne... no i torba czeka ;-)

poprzednio bylam totalnie nieprzygotowana i urodzilam 5 tygodni przed terminem - teraz moim pospiechem mam nadzieje uzyskac efekt odwrotny :-);-):-D

Do góry