reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Część Ann!
Jak tam twoje kruszynki?
Jak tam twoje kruszynki?
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Witam się i ja .Mówiłam ,że noc będzie nieprzespana przez te porody ,dziś tylko 4 h snu.Czuję sie jakbym z pół litra sama wypiła
A do tego ta pogoda wrrrrrrrrr
A do tego ta pogoda wrrrrrrrrr
Hej! Ja jeszcze kompletnie nie mam nic do torby - poza ciuchami dla Antka
Ani majtek, ani podkładów, ani pieluch.... no nic
Chyba muszę wyciągnąć Mateo na zakupy, żeby już wszystko pozamykać.
Wczoraj mięliśmy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia - jak te 6 tyg szyyybko zleciało... w ogóle jak ten czas szybko leci - tak niedawno czaiłam się z dołączeniem do forum (strach przed pierwszym USG) a tu już szykujemy się do porodu
Miłego dnia
Ani majtek, ani podkładów, ani pieluch.... no nic
Chyba muszę wyciągnąć Mateo na zakupy, żeby już wszystko pozamykać.
Wczoraj mięliśmy ostatnie zajęcia w szkole rodzenia - jak te 6 tyg szyyybko zleciało... w ogóle jak ten czas szybko leci - tak niedawno czaiłam się z dołączeniem do forum (strach przed pierwszym USG) a tu już szykujemy się do porodu
Miłego dnia
Część Ann!
Jak tam twoje kruszynki?
Wariuja ile sie da, juz drugi dzien... ledwo zyje... Ja chyba dluzej niz miesiac nie wytrzymam jak tak dalej pojdzie...
I pociesze was wszystkie ja oprocz ciuszkow, jakichs tam pieluchow, jednego smoczka nie mam jeszcze nic...
miranda
Fanka BB :)
witam.
Wczoraj wylądaowałam w szpitalu, wrócilismy dopiero o 2-giej w nocy, więc chodzę jak zombi i może jeszcze uda mi sie zdrzemnać jak maz wyjdzie do pracy.
Wczoraj wylądaowałam w szpitalu, wrócilismy dopiero o 2-giej w nocy, więc chodzę jak zombi i może jeszcze uda mi sie zdrzemnać jak maz wyjdzie do pracy.
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
a co sie stało miranda?
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja tylko apteki jeszcze nie odwiedziłam a z roztargnienia smoczki kupiłam 3+, więc nie martw się.
I co to znaczy miesiąc?Dwa minimum!
Miranda?! Co jest?!
I co to znaczy miesiąc?Dwa minimum!
Miranda?! Co jest?!
miranda
Fanka BB :)
właśnie opisuje na wizytach.
reklama
Rubi, ja poproszę o spakowanie, jakos zabieram sie za to i mi nie wychodzi, mam kompletną pustke w głowie i nie wiem co wogóle spakować, nieźle co?
powiem Ci tak - gdybym tylko miala sile i okazje odwiedzic rodzinke w Luboniu to wpadlabym do Ciebie i torbe mialabys spakowana :-);-)
ja sobie zrobilam liste, potem porobilam podwojne zapasy - tak zeby kosmetyki juz miec spakowane bo proszenie malza o spakowanie kosmetykow jest daremne... no i torba czeka ;-)
poprzednio bylam totalnie nieprzygotowana i urodzilam 5 tygodni przed terminem - teraz moim pospiechem mam nadzieje uzyskac efekt odwrotny :-);-)
Podziel się: