reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

I co to znaczy miesiąc?Dwa minimum!

Co ty 2 miesiace? To juz mnie chyba ciezarowka bedzie trzeba wozic...
Tyle to ja niechce, max. 6 tyg i koniec.
Licze na polowe, koniec lipca - wole koniec lipca, bo na poczatku czeka mnie jeszcze przeprowadzka i dopiero zabieram sie za zakupy...:-D

reklama
powiem Ci tak - gdybym tylko miala sile i okazje odwiedzic rodzinke w Luboniu to wpadlabym do Ciebie i torbe mialabys spakowana :-);-):tak::-D

ja sobie zrobilam liste, potem porobilam podwojne zapasy - tak zeby kosmetyki juz miec spakowane bo proszenie malza o spakowanie kosmetykow jest daremne... no i torba czeka ;-)

poprzednio bylam totalnie nieprzygotowana i urodzilam 5 tygodni przed terminem - teraz moim pospiechem mam nadzieje uzyskac efekt odwrotny :-);-):-D
Masz rodzine w Luboniu?? :szok: wow to nie wiedziałam...

i ja sie witam:)) dzisiaj juz w dobrym nastroju i chyba nawet troszke w domciu ogarne:) inteligentnie objadlam sie fasolki po bretonsku i wczoraj tak mnie wymeczylo ze myslalam ze brzuch mi odpadnie.na szczescie herbatka z kopru i mietka pomogly:))

Masz rodzine w Luboniu?? :szok: wow to nie wiedziałam...
mam ;-) a nie wiedzialas boi sie nie chwalilam ;-)
po urodzeniu mieszkalam kawalek dalej - w Wirach ;-) ale jak mialam 4 lata to mnie rodzice "uprowadzili" do Opola ;-) a rodzinka zostala i prawie kazde wakacje tam spedzalam ;-)

Co ty 2 miesiace? To juz mnie chyba ciezarowka bedzie trzeba wozic...
Tyle to ja niechce, max. 6 tyg i koniec.
Licze na polowe, koniec lipca - wole koniec lipca, bo na poczatku czeka mnie jeszcze przeprowadzka i dopiero zabieram sie za zakupy...:-D
Ja Ann trzymam kciuki żebyś zdrowe córy donosiła. Ja już pisałam, że się sprzeciwiam wszelkim dywersjom i wychylaniu przed szereg. Ale w twoim przypadku to nie uniknione bo masz dwie kruszynki...więc oby tylko zdrowe były;-) Na ciebie nie będę się gniewać:sorry2:

mam ;-) a nie wiedzialas boi sie nie chwalilam ;-)
po urodzeniu mieszkalam kawalek dalej - w Wirach ;-) ale jak mialam 4 lata to mnie rodzice "uprowadzili" do Opola ;-) a rodzinka zostala i prawie kazde wakacje tam spedzalam ;-)
znane rejony, we Wirach mieszka mój brat :)))

ja też licze nie więcej niz miesiąc, 38 tc i jestem gotowa, a to już niedługo :baffled::baffled::baffled:

Ja Ann trzymam kciuki żebyś zdrowe córy donosiła. Ja już pisałam, że się sprzeciwiam wszelkim dywersjom i wychylaniu przed szereg. Ale w twoim przypadku to nie uniknione bo masz dwie kruszynki...więc oby tylko zdrowe były;-) Na ciebie nie będę się gniewać:sorry2:
Dzieki Efe, ;-):-D oczywiscie niech jeszcze troche posiedza, chociaz jakbys miala atakowane prawie caly czas wszystkie mozliwe narzady tez bys chciala zeby wyszly jak najszybciej :-D
Najwazniejsze zeby zdrowe byly, w srode znowu zobaczymy co tam slychac...

reklama
Witam Dziewczynki:-)
Wy tu mi o pakowaniu torby nic nie mówcie:-) bo ja mam zamiar się pakować dopiero po 14lipca!!! jak wróce z wczasów:-D acha i mam nadzieję ze jak mnie nie będzie to tu żadna się nie rozpakukje!!!!!!!!!!!!! ZAKAZ:-)

a jak juz się cos wydarzy to proszę bardzo o jakies smski!!!!!!!!!

Do góry