reklama
basia1807
mama trzech skarbów
ten moj leniwiec jest paskudny
nic mi sie nie chce a jeszcze mnie glowa boli
nic mi sie nie chce a jeszcze mnie glowa boli
agusia0611
Fanka BB :)
Dzień doberek!
basia1807
mama trzech skarbów
oki uciekam bo nic nie wskoram
wieczorem zajrze
milego dzionka zycze
wieczorem zajrze
milego dzionka zycze
MALINKA2109
No też prawda.Aj zostawie to chyba mojemu nich on się denerwuje!ja chcem moje łóżeczko i koniec!!Malinka ale jak na moje oko to oni tez łamią warunki umowy ,bo terminów nie dotrzymują i nawet nie masz z nimi stałego kontaku (jak sprzedawca ok to sam potrafi zadzwonić czy maila wysłać ,że jest małe opóźnienie czy urlop wypada itd.)Możesz im to zasugerować bo dlaczego niby tylko ty masz się wywiązywac z warunków umowy a oni mają cie głeboko w d...e;-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Ja mam dziś wenę i sobie tworzę składankę ulubionych utworów na mp3, żeby w razie czego móc się zrelaksować.
Chogata
Mama Aluni i Dominika
A mi w ciąży żadna muzyka nie pasuje.Nawet ulubione kawałki włącze na chwilę i muszę wyłączać bo zaraz głowa mnie boli albo jakaś nerwowa sie stajęJa mam dziś wenę i sobie tworzę składankę ulubionych utworów na mp3, żeby w razie czego móc się zrelaksować.
Uciekam poleżeć bo miplecy siadają i oczy się zamykają .Potem zaglądnę .Miłego dzionka brzuchatki :-)))))))))))))))))
Ostatnia edycja:
MALINKA2109
No ja stawiam ziemniaczki na obiadek bo głodna jestem jak wilk!!!
uciekam i mam nadzieje że jak mój wyniesie kompa z pokoju to gdzieś uda mi się go podłączyć!!!!!!!!!!!!!!
MIŁEGO DNIA!!!
uciekam i mam nadzieje że jak mój wyniesie kompa z pokoju to gdzieś uda mi się go podłączyć!!!!!!!!!!!!!!
MIŁEGO DNIA!!!
Ja właśnie na wątek pół żartem- pół serio wkleiłam link do artykułu - miało to być z przymróżeniem oka i nawet nie przeczytałam dokładnie, ale.... ale teraz go przeczytałam a przedewszystkim obejżałam filmik - i rycze jak bóbr! Ja tak chcę!
Rodzić z rozkoszą
zobaczcie filmik
Rodzić z rozkoszą
zobaczcie filmik
reklama
MALINKA2109
Mju super filmik!!!
Przesłałam mojemu na gg niech też zobaczy!!!!
Przesłałam mojemu na gg niech też zobaczy!!!!
Podziel się: