reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Dziewczyny jestem w szoku i otrząsnąć się nie moge:szok: właśnie zadzwonił do mnie mąż i powiedział że od jutra bierze wolne do końca tygodnia i jutro pojedzie ze mną do lekarza a potem to już jak najszybciej skończyć pokój robić!!!!!
Normalnie szok!!!A tak to się nie mógł zabrać za to aż tu nagle nawet wolne bierze!!!!!!!!Chyba musiał dostać w głowę w prace że wpadł na taki genialny pomysł!!!

A ja już pomidorówkę kończę na drugie sosik i ziemniaczki a do tego fasolka w bułeczce tartej:-p:-p:-p:-p
Z tymi facetami już tak jest.Ale jak to moja babcia mówiła :wszystkie Ryśki to fajne chłopaki są.;-)

reklama
Normalnie w końcu mu się coś włączyło w głowie!!!!!!
Kasiu ja też się ciesze że nie muszę się tłuc autobusem!!!!
Normalnie aż mi się micha cieszy :-D he he he
Basiu to dobrze że teraz się przebudzili a nie później-niech się biorą do roboty!!!:tak:

Normalnie w końcu mu się coś włączyło w głowie!!!!!!
Kasiu ja też się ciesze że nie muszę się tłuc autobusem!!!!
Normalnie aż mi się micha cieszy :-D he he he
Basiu to dobrze że teraz się przebudzili a nie później-niech się biorą do roboty!!!:tak:
no a sporo jeszcze tego nam zostalo:shocked2:
ale to juz duzy postep... bo robi jak ja chce takze idzie mi na reke:-D:-D:-D

Z tymi facetami już tak jest.Ale jak to moja babcia mówiła :wszystkie Ryśki to fajne chłopaki są.;-)
He he zdarza się że fajne z Ryśków chłopaki:-D

A wiecie że z tego sklepu z łóżeczkami to nie odbierają i dziś:wściekła/y: chyba wiedzą że im jazde zrobie!!Co za ludzie może jutro skoro mój ma wolne trzeba będzie tam pojechać!!!???

Basiu tylko że z oddaniem zaliczki to kłopot by był bo podpisaliśmy taki papierek że jak nie kupimy tego łóżeczka to kasa przepada na rzecz sprzedającego.Nie zwróciłam na to uwagi nawet bo do głowy by mi nie przyszło że taki numer będzie tyle czekać!!Miało być do końca maja a tu połowa czerwca!!
Ach ale dobrze że jeszcze mam czas w razie czego na kupienie gdzie indziej!bo co by było jak bym dopiero zamówiła w lipcu!!!

musze isc sie umyc:-D
bo d rana mialam lenia:zawstydzona/y:

Basiu tylko że z oddaniem zaliczki to kłopot by był bo podpisaliśmy taki papierek że jak nie kupimy tego łóżeczka to kasa przepada na rzecz sprzedającego.Nie zwróciłam na to uwagi nawet bo do głowy by mi nie przyszło że taki numer będzie tyle czekać!!Miało być do końca maja a tu połowa czerwca!!
Ach ale dobrze że jeszcze mam czas w razie czego na kupienie gdzie indziej!bo co by było jak bym dopiero zamówiła w lipcu!!!
oni teraz (przepraszam za wyrazenie) ciulaja jak moga:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinka ale jak na moje oko to oni tez łamią warunki umowy ,bo terminów nie dotrzymują i nawet nie masz z nimi stałego kontaku (jak sprzedawca ok to sam potrafi zadzwonić czy maila wysłać ,że jest małe opóźnienie czy urlop wypada itd.)Możesz im to zasugerować bo dlaczego niby tylko ty masz się wywiązywac z warunków umowy a oni mają cie głeboko w d...e;-)

reklama
Hej dziewczynki próbuje co nieco nadrabiać ale strasznie powoli to idzie :)
Deli , Iwonka trzymam kciuki za was kochane.
Co do wyboru pory dnia na poród to mój ślubny z pełną powagą stwierdził ze jak bedzie w pracy to moge wsiąść w autobus i pojechac a on dojedzie :eek::no::wściekła/y: pecha chłopak miał że powiedział to nie tylko przy mnie ale też przy mojej mamie hehe ale mu sie oberwało :cool2:

Do góry