reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem
a coz tak cicho? znowu wszystkie sie gdzies pochowaly
a coz tak cicho? znowu wszystkie sie gdzies pochowaly
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka2425
Fanka BB :)
a ja poczytałam i mykam na obiadek dziś mam mieloniaczki,ziemniaczki i warzywka świeże;p
MALINKA2109
Aniu smacznego!!!
Ja już swój zjadłam a teraz opycham się słodyczami!!
Ja już swój zjadłam a teraz opycham się słodyczami!!
Monika20078
Ja po obiadku tak się zdenerwowałam, że z tego wszystkiego spać poszłam. Spałam jakieś 2 godzinki. A złość nie minęła:-(
Do mojego męża zadzwonił szef i powiedział, że jak nie pojedzie za tydzień nadzorować budowę w Niemczech ( na 4 tygodnie) to go zwolni, bo tutaj na miejscu już nie ma dla niego pracy. Dodam, że firma jest niemiecka i tutaj mają tylko mała filię. Mój mąż był na miejscu odkąd zaszłam w ciążę. No tak się wściekłam, że się popłakałam. Boję się, że nie zdąży jak będę rodzić:---(
Do mojego męża zadzwonił szef i powiedział, że jak nie pojedzie za tydzień nadzorować budowę w Niemczech ( na 4 tygodnie) to go zwolni, bo tutaj na miejscu już nie ma dla niego pracy. Dodam, że firma jest niemiecka i tutaj mają tylko mała filię. Mój mąż był na miejscu odkąd zaszłam w ciążę. No tak się wściekłam, że się popłakałam. Boję się, że nie zdąży jak będę rodzić:---(
maggie85
Mama M.
Cześć dziewczynki )
ja od wczoraj w domku już u siebie, wczoraj moja siostra urodziła synka ) i cieszę się jak nie wiem ) może wkleję fotki jak się uda )
a dziś była u mnie położna, chwilę pogadałyśmy,
poza tym plecy mnie bolą i słodkiego mi się chce a nic nie mam :-(
eh
idę poczytać co u was )
ja od wczoraj w domku już u siebie, wczoraj moja siostra urodziła synka ) i cieszę się jak nie wiem ) może wkleję fotki jak się uda )
a dziś była u mnie położna, chwilę pogadałyśmy,
poza tym plecy mnie bolą i słodkiego mi się chce a nic nie mam :-(
eh
idę poczytać co u was )
aneczka2425
a ja musiałam godzinkę poleżeć z nogami wysoko bo nie dość że od tygodnia nie mam kostek to jeszcze dziś spuchły na pocieszenie zjadłam z 40dkg truskawek;p
MALINKA2109
Aniu mi też już puchną zawsze widać bardzo na wieczór takie jak banie zawsze mi było widać wszystkie kostki a teraz ich nie ma
A ja objadam sie faszerowaną papryką już trzecią wcinam!!!!
A ja objadam sie faszerowaną papryką już trzecią wcinam!!!!
reklama
Podziel się: