reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej dziewczynyki, ale tęskniłam za wami normalnie szok :sorry:
ale odwyk sie skończył :laugh2: jestem w domku z wami i no i przedewszytkim z mężem hehe:-) Niestety nie nadrobie co tu pisałyśćie mam tylko nadzieje że u was wszytko ok. Wiem od Kasi o Anetce ale mam nadzieje że już lepiej :tak: i wszytko ok.
W Polsce kupiłam już dla Janeczka całą wyprawke :-D a za wózek wpłaciłam zaliczke, mama odbierze jak będzie :cool2:
acha prawko niestety oblałam :-( i to taki głupi błąd.... z jednokierunkowej skręciłam w lewo z prawego pasa i jeszcze jak zapytał co to była za droga powiedziałam że dwukierunkowa :zawstydzona/y: ale ogólnie gościu był wyrozumiały :sorry:

reklama
przykro mi że nie zdałaś:(
ale super że już wyprawka jest gotowa;p
ja po miłym dniu z mężem padam,póki coś robiłam było spoko a jak się w domu położyłam na chwilę to już jak po 80-tce się czułam i do teraz tak bleeee

uciekam na razie trochę sie połozyć bo mnie od całodniowego siedzenia siedzenie boli a Jagoda mi strasznie po brzuchu chodzi. Pewnie jeszcze zagladnę.

Witaj Aniu na starych smieciach. Ciesze sie ze wyjazd sie udal. Apropos Anety macie pozdrowienia i u niej wszystko w porzadku tylko musi lezec.
Mam w planach zaraz M jak milosc i pewnie potem spanko. Mam nadzieje ze jutro jednak nie bedzie padac, dzis byl taki przyjemny dzien:tak::tak:

tu kosztuje prawie 6 tysięcy w przeliczeniu na złotówki niestety nie dam rady :-( musze czekac do narodzin i jak będę jechała zarejetrować synka to mam nadzieje że wtedy zdam :tak:

Kasiulek ty masz 8 kwadracik :szok: ale fajnie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu jak ja patrze na ten 8 kwadracik to mnie przerazenie ogarnia jak to szybko czas leci:szok::szok:Brzuszek wkleilam na watek, wg tego powinnam miec juz conajmniej 10ty kwadracik:eek::eek:

reklama
Do góry