reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam i tu nadrobiłam większość zaległości :)
Malinka bardzo mi przykro :(.
Aniu gratuluje wyprawki i przykro mi, że prawko oblane ...

Jak mój wstanie to do szpitala jadę, bo oczywiście nie ma dziś nigdzie z rana lekarza jak go trzeba ...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co do pościeli to dzisiaj kupiłam:-) Mój mąż jak zobaczył pościel z misiem piłkarzem to nie dał sobie przemówić, żeby wziąść inną. Mi się podobała taka kawowa z żyrafką a on się uparł na tego miśka i już. Musiałam kupić obie;-) Ciekawe jakie będą po praniu.

A jaki kolor tej pościeli z Misiem piłkarzem, bo tez takiej szukam, ale znalazłam tylko niebieską, a to niestety odpada u mnie :-(.
Napisz firmę to poszukam, może mają zieloną lub żółtą :-)

Ostatnia edycja:
Cieszę się, że nie masz, bo to nic przyjemnego, a boli jak cholera.... przepraszam za wyrazenie, ale lepszego chyba nie ma....
Smacznego

dzień doberek
No deli, to faktycznie niemiełe uczucie. Teraz nie mam problemów, ale wcześniej, ufff. Oby ci pomogli.
U mnie też pranie leci bo pogoda wyglada na znosną i pewnie jak zostawie na słonku i pojde do pracy to mniejmy nadzieje nie zacznie padać.
Mam juz ostateczną date macieżyńskiego, pracuję do 8 lipca, a 17, po wykorzystaniu urlopu zaczyna się macieżyński. Szef się śmiał że boi sie że mi wody w pracy odejdą. Ty jak odejdą ci wody w dwuch takich sklepach to dostajesz od nich prezent, ale szef powiedział że on prezentów nie będzie rozdawał. Ale poszliśmy na ugodę, jak zaczną odchodzić to pojedziemy do M&S i podzielimy się prazentem.

reklama
dzień doberek
No deli, to faktycznie niemiełe uczucie. Teraz nie mam problemów, ale wcześniej, ufff. Oby ci pomogli.
U mnie też pranie leci bo pogoda wyglada na znosną i pewnie jak zostawie na słonku i pojde do pracy to mniejmy nadzieje nie zacznie padać.
Mam juz ostateczną date macieżyńskiego, pracuję do 8 lipca, a 17, po wykorzystaniu urlopu zaczyna się macieżyński. Szef się śmiał że boi sie że mi wody w pracy odejdą. Ty jak odejdą ci wody w dwuch takich sklepach to dostajesz od nich prezent, ale szef powiedział że on prezentów nie będzie rozdawał. Ale poszliśmy na ugodę, jak zaczną odchodzić to pojedziemy do M&S i podzielimy się prazentem.
Dobry szef mój odkąd ja jestem na L4 to nawet nie zadzwoniłi sie nie zapytał co słychać tylko przez innych pracowników nagabuje ,żebym do pracy szybko wracała :zawstydzona/y:

Do góry