reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
mnie glowa boli a bym cos zjadla tylko z bolu mi niedobrze:eek:

jutro do mamy jade:-D
zawsze jak jest popoludnie mnie zaczyna tak glowa bolec:-D:-D:-D
ciekawe jak jutro sie bede czula:eek:

pusto to uciekam:sorry:
milego wieczoru zycze:-D
rano zajrze do was:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam piątkowo lasencje!
Donoszę że u nas wszystko w porządalu;-) Weekenduje się długo tak jak wy.
Dziś korzystając z dnia wolnego mojego nieślubnego pojechaliśmy zrobić małe zakupki dla naszej kruszynki (becik, kocyk, smoczek, pieluchy tetrowe itp.) :-D I sama nie wiem na co te 200zł wydałam. :szok: Teraz to już ja muszę się zacząć zaopatrywać, bo mam tylko wkładki laktacyjne, koszulę. No szlafrok, ręcznik i kapcie jakieś znajdę:sorry: ale tych majtek jednorazowych itp. jeszcze nie mam.:-(
Wizyta w aptece mnie czeka jak nic.:rofl2: No to mykam się wyprostować w wannie, bo się dziś zchodziłam. A jutro może Olsztyn odwiedzę? (Tobie Aneczko jak zwykle pomacham;]) To miłej reszty weekendu życzę.

Ostatnia edycja:
Witam sie wieczorkiem.....Basia ja tez dzis dzien szyjacy mialam...hi,hi....tylko ze ja firanki,ale posciel tez musze uszyc.....
Wypogodzilo sie troche u nas na wieczor,tylko wiatr duzy.....:sorry:

Zgnam sie juz dzis z wami kobitki.....milego wieczorku zycze ide sobie cos obezzec w telewizorni....
Do jutra....;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Skończyłam prasowanie, uhhhh ale mnie plecki bolą:-(
A jutro do mamy na obiadek. Mam nadzieję że jutro będzie ładnie bo ta pogoda mnie wykańcza, jakaś nieprzytomna chodzę. Nawet apetytu nie mam...
No nic, będę zmykać i na męża czekać, bo jeszcze z pracy nie wrócił:-(

:-)WITAM dziewczynki wieczorkiem...tak na szybko się przedstawię,chociaż robiłam to juz w przywitalnii:tak:mam na imię klaudia,jestem w 32tc,mam juz synka prawie 6letniego i teraz czekamy na córeczkę:-Ddo tej pory wszystko ok z ciążą,nie mówiąc o pierwszej-książkowa!!:happy:a tydz temu dostałam lekkich bóli i skurczy i po badaniu okazało się ze szyjka się skróciła,mam odpoczywać i brac 3razy nospę,i nie wracać do pracy...trudne to jak się ma swój interes ale cóż:no:
ale przyznam że do tej pory zbytnio się nie oszczędzałam,latałam jak przed ciążą no i widać skutki...teraz już przystopowałam:sorry:czy któraś miała taki moze problem dziewczynki??czytam i czytam na ten temat i różnie podchodzą do tego problemu,na 100%trzeba się oszczędzać ale czy leżec plackiem,?hmmm,wszystkie dziewczyny z tym problemem mają taki dylemat!!!ja dziś podjechalam do pracy na chwilę a tak to leżę 4 dzień i oby do środy ,zobaczymy z lekarką co tam się porobiło,obyy nic...a najlepsze jeszcze ze mamy zapłacony zadatek na wakacje nad nasze morze 29 czerwca mieliśmy jechac.może jakimś cudem pojadę,chociaż coraz większe ma wątpliwości,ale gdyby już nic się nie pogarszało..to może???ale...coż..najważniejsza córeczka i zrobię tak żeby jej nie zaszkodzić..to wiadomo!!
a powiedzcie,czy wszystkie znacie już płeć dzieciątka???ja mając synka marzylam o córci;-)i robiłam tak żeby tą córcię mieć:-Dno i się udało,ponoć:-p....chyba z 6 razy już to słyszałam na USG a w tym 3krotnie na prenatalnym,z ostatniego mam nawet baardzo wyraźne zdjątko pipulki:-)myślę że już raczej pomyłki nie będzie,jak dam radę to wkleję to zdjątko tu gdzieś....ale nie wiem gdzie mogę????
ale się rozpisałam,a miało być krótko!!!!!!!!!:sorry: i spokojnego wieczorku życzę!!!!!!!!!:-):-):-)

Witam wieczorkiem.Ja pomalowałam framugi i listwy podłogowe ale jestem zła, bo okazało się, że kolor jest nieco inny niż kolor wykładziny. Mam dość na dziś, bo się nagimnastykowałam. Może przynajmniej tej nocy będzie mi się lepiej spało.Ale szykuje mi się żołądkowa rewolucja, bo niezła mieszankę sobie sprawiłam. Zjadłam trochę kalafiora, czereśnie i 2 kubki jogurtu z musli. Mąż wracając z pracy miał jechać na kebaba, ciekawe czy mi coś przywiezie:-). Dobrej nocy!

O a ja dziś pierwsza :eek:
Dzień Dobry...:tak:
Nie mogę spać, z nudów już wstawiłam pranie teraz zastanawiam się czy nie zacząć sprzątać - ale boję się, że obudzę resztę towarzystwa...
Pogoda na rzaie paskudna a ja się wybieram na ten piknik - najbardziej mi zależy na wiązaniu chust a to jak patrzyłam w programie jest rano... no nic może do 11 się rozpogodzi :eek: na razie słyszę, że zaczęło padać... brrrrrrrrrr

dziendobry:)) chyba nikogo nie ma:szok: wiecie tak dziesiaj do mnie dotarlo ze czas mi miedzy palcami przecoeka-jeszcze tylko 50 dni:eek: niby wiekszosc spraw pozalatwiana ale jakos tak ciagle mam wrazenie ze mam mase spraw i co raz mniej czasu:zawstydzona/y: ostatni tydzien zlecial mi tak szybko ze nawet nie zauwazylam ze juz sobota heh...juz niebawem bede wypakowana z dwupaku i zaczna sie spore obowiazki a ja sie tak rozleniwilam ostatnio:tak:jak ja sie z tym wszystkim pozbieram jak dzidzia sie urodzi???

reklama
Do góry