reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam po raz drugi!!!dziewczynki na razie czytam i czytam co tam u was bo nowa jestem na tym forum....ja mam mały problem bo tydz temu okazało sie ze skraca mi się szyjka i leżę ile się tylko da!!w środę wizyta u ginekologa i się okaże co się dzieje!!

reklama
Ann a co tam ponarzekajmy sobie poki wymowke mamy ze ciaza, hormony. Tobie mdlosci wrocily, a mnie znow pan kibelek wola:baffled::baffled:Ty masz podwoje ruchy w brzuchu rosna ci male urwisy.
Monika ty sama przytargalas, a mi same do domu przyjechaly tata przywiozl truskawki i czeresnie, mniam jak niewiele potrzeba do szczescia:-D
klaudeczka rozgosc sie na forum panuje tu iscie rodzinna atmosfera bedzie ci z nami dobrze:tak::tak:I koniecznie daj znac po wizycie co i jak z szyjka a narazie trzymam kciuki zeby bylo ok:-)
Co do suwaczka zrob suwaczek skopiuj Bbcode i wklej w ustawieniach w edytuj sygnature w tym okienku takim jak w odpowiedzi na bb, potem zapisz ustawienia ok??Pytaj jak czegos nie wiesz;-)

Ostatnia edycja:
witam:-)
nie wiem czy uda mi się podejrzeć co u Was bo nie mam czasu na czytanie.
praca remontowa w domu wrze:tak::tak: ze az się kurzy dosłownie i w przenośni:szok:. wczoraj odstawiłam wieczorem bachorki do babciów i mamy teraz z mężem zycie narzeczenśkie hihihihi:-D do jutra wieczora musimy skonczyć ale mimo prac odpoczywam;-)
odebrałam dzis wyniki badań i mam parę odchyleń od norm, poszukam co to może oznaczać

Brawo klaudeczka sliczny suwaczek:-DI sie udalo, gratki
Sempe albo przeoczylam albo nic nie mowilas o wynikach synka jak wypadl??Da sie przelknac??A twoje odchylenia to pewnie normalne w ciazy my w ogolnie jestemy teraz odchylone od normy:-D:-D

Wlasnie kurcze wyczytalam i az mnie zgielo ze kolo Elku martweo noworodka na smietniku znalezli. Znalazlabym taka suke za przeproszeniem i zywcem zakopala:angry::angry:

Ostatnia edycja:
U nas w szpitalu, jest kołyska, dla tych mam, które nie dają sobie rady mimo że jest na widoku i stale tam sie ktoś kręci, to już tam kiedyś dziewczynka leżała. Nie jest to typowe "okno zycia", bo u nas o ile wiem , można po minięciu szoku, wrócić po dzieciątko. Dlatego nie rozmiem, jak można wyrzucić, gdziekolwiek Maleństwo:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hoho, faktycznie pustki tu, wszyscy mają długi weekend? :)
ja nadal u teściów siedzę, zwiedziłam tutejszy szpital i już nie taki diabeł straszny ;-)

gardło mnie coś tylko kurcze boleć zaczyna :/

reklama
Do góry