reklama
bry ;-)
wiecie co... ja chyba jedyna jestem gotowa... wszystko spakowane do szpitala, ubranka poprasowane i w sumie do kupienia zostalo to z czym malz sobie poradzi ;-) mialam co prawda zamowic przewijak i materac przez internet ale jak mi malz zaczal marudzic ze nienormalna jestem ze tylko przez net zakupy robie to mu zrobie te przyjemnosc i wysle go po materac i przewijak do sklepu a potem z usmiechem na ustach bede patrzec jak zasapany wtaszczy to na 4. pierto po schodach...wredna jestem....wiem... ;-)
aaaaaa..... biustonosza do karmienia jeszcze nie mam... ale to w razie czego w sklepie w szpitalu kupie ;-)
no i u mnie tez beznadziejna pogoda ale od poniedzialku powinno byc OK bo sie festiwal konczy a jak "opole spiewa to niebo placze" ;-)
no i chlod na moje opuchlizny nie dziala :-( zimno a moje nogi jak banie :-(
wiecie co... ja chyba jedyna jestem gotowa... wszystko spakowane do szpitala, ubranka poprasowane i w sumie do kupienia zostalo to z czym malz sobie poradzi ;-) mialam co prawda zamowic przewijak i materac przez internet ale jak mi malz zaczal marudzic ze nienormalna jestem ze tylko przez net zakupy robie to mu zrobie te przyjemnosc i wysle go po materac i przewijak do sklepu a potem z usmiechem na ustach bede patrzec jak zasapany wtaszczy to na 4. pierto po schodach...wredna jestem....wiem... ;-)
aaaaaa..... biustonosza do karmienia jeszcze nie mam... ale to w razie czego w sklepie w szpitalu kupie ;-)
no i u mnie tez beznadziejna pogoda ale od poniedzialku powinno byc OK bo sie festiwal konczy a jak "opole spiewa to niebo placze" ;-)
no i chlod na moje opuchlizny nie dziala :-( zimno a moje nogi jak banie :-(
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja już też opuchnięta jestem od samego rana tylko jak ciepło to bardziej wydaje mi się .Z młodym byłam wiecej spuchnięta ale nie chwalę sie lepiej bo mam jeszcze troche czasu do porodu ,więc wszystko możliwe.:-)
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja albo tylko adidasy noszę albo klapki czy japonki jak ciepło.Butów nie kupuję bo po ciązy i tak noga wróci do pierwotnych kształtów i będą za bardzo rozciągnięte.Dobijam wszystkie stare buty i ciuchy w które się jeszcze mieszczę (a sporo tego jest) .Jak urodzę to zaszaleję z ciuchami dla siebie:-)Moje stopy też już odpowiedniej wielkości:-( ostatnio chciałam sobie jakieś buty kupić, ale wszystkie za wąskie...:-(
a nie urosly ci stopy po pierwszej ciazy (na dlugosc)??? bo ja musialam przerzucic sie na rozmiar wieksze - te ktore mialam na styk byly mi za male a potem doczytalam ze w czasie ciazy wiezadla w stawach sie luzuja i tak moze zostac....Ja albo tylko adidasy noszę albo klapki czy japonki jak ciepło.Butów nie kupuję bo po ciązy i tak noga wróci do pierwotnych kształtów i będą za bardzo rozciągnięte.Dobijam wszystkie stare buty i ciuchy w które się jeszcze mieszczę (a sporo tego jest) .Jak urodzę to zaszaleję z ciuchami dla siebie:-)
maggie85
Mama M.
Hejo.
Tu pogoda tez szarawa, chłodno i nieciekawie. Nadal u teściów jesteśmy, dobrze że neta już mają bo nie wiem co bym robiła..
Coraz wiecej zakupów już mam zrobionych dla maluszka i dla mnie do szpitala, w końcu ;-)
Idę się jeszcze położyć obok małżona bo wrócił z pracy po 3 i jeszcze chrapie, a ja już po śniadanku![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Miłego dnia
)
Tu pogoda tez szarawa, chłodno i nieciekawie. Nadal u teściów jesteśmy, dobrze że neta już mają bo nie wiem co bym robiła..
Coraz wiecej zakupów już mam zrobionych dla maluszka i dla mnie do szpitala, w końcu ;-)
Idę się jeszcze położyć obok małżona bo wrócił z pracy po 3 i jeszcze chrapie, a ja już po śniadanku
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Miłego dnia
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Nie od lat mam 40 :-)Teraz tez jest 40 -stka tylko wszerz nie ta stopaa nie urosly ci stopy po pierwszej ciazy (na dlugosc)??? bo ja musialam przerzucic sie na rozmiar wieksze - te ktore mialam na styk byly mi za male a potem doczytalam ze w czasie ciazy wiezadla w stawach sie luzuja i tak moze zostac....
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
reklama
Monika20078
Fanka BB :)
Witajcie kobietki,
U mnie zimno i szaro...a niby taki miał być ciepły czerwiec.
Obudziłam się strasznie głodna i wciągnęłam ciacho z truskawkami i galaretką (mamcia wczoraj przywiozła):-)
Wkurzyłam się wczoraj, bo wybraliśmy z mężem wózek i mieliśmy już na dniach go zamawiać,a okazuje się że już od kilku tygodni nie mają w takiej wersji kolorystycznej i nie będą produkować. A taki był śliczny, czerwony... teraz żaden inny mi się nie podoba:-(
U mnie zimno i szaro...a niby taki miał być ciepły czerwiec.
Obudziłam się strasznie głodna i wciągnęłam ciacho z truskawkami i galaretką (mamcia wczoraj przywiozła):-)
Wkurzyłam się wczoraj, bo wybraliśmy z mężem wózek i mieliśmy już na dniach go zamawiać,a okazuje się że już od kilku tygodni nie mają w takiej wersji kolorystycznej i nie będą produkować. A taki był śliczny, czerwony... teraz żaden inny mi się nie podoba:-(
Podziel się: