witanko, widze ze wątek - "nasze ciążowe dolegliwosci" zamkniety, czyżbyśmy już wszystkie dolegliwosci obgadały?
mnie złapały hemoroidy
nie wiedziałam co to ale poczytałam w netku no i to na pewno to:-(
tutaj jest fajnie opisane:
Wyczuwalny guzek w odbycie w ciąży - Forum eChirurgia.pl
kupiłam maść Procto Hemolan i teraz nie wiem czy uzywac dalej bo na ulotce pisze ze kobiety karmiące i ciężarne maja zwrocić sie o porade lekarza, no ale to chyba tak bardzo zapobiegawczo...wiem ze sa jeszcze homeopatyczne kremiki no ale wtedy jeszcze nei wiedziałam i nabyłam tą...
ta zmiana u mnie nie jest jakas straszna ale odczuwam
kurcze to chyba jedna z takich dolegliwości, która może nie zniknąć po porodzie tak łatwo... i moze zostac nawet na długo - wtedy zabieg...
no i wyczytałam ze wiekszosc kobiet to to dopada zaraz po porodzie
udanego dzionka!!!![]()
Malbertka, ja mam ten kłopot już od dłuzszego czasu, niestety, zaprcia zrobiły swoje... mój lekarz powiedział, że w ciąży JEDYNIE POSTERISAN są i czopki (jeśli masz guzki w środku) i maść, jeśli już wypadły. Ja niestety muszę stosować oba specyfiki... nie zmniejszą Ci guzków, ale pomogą zapobiec ich wzrostowi. Ponieważ u mnie nie malały, zapytałam, czy mogę coś innego zastosować, bo cholery mozna dostać.. i lekarz powiedział, że ABSOLUTNIE nie. Posterisan musi wystarczyć...