reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

manti nie wiem ale rennie można więc manti penie też...
reklamy są z dwa tygodnie już i faktycznie gorzej...

tak, słyszałam ze manti mozna

sama własnei wziełam pierwsza tablete dzisiaj w nocy bo nie wyrabiałam- to tabletka do ssania...ale w nocy troche trudno, bo jak sen moży to mi się w ryjku ropuściła bleee:-D no a połykac całej jej nie mozna...

ale teraz znowu cos chyba bierze mnei zgaga ale leciutko...

jest jeszcze manti w postaci mleczka:tak:

reklama
Nieraz jest tak z tymi lekami ,że można uzywac w ciązy tylko firmy farmaceutycznej nie stać na wydanie kupy pieniędzy na pozytywne opinie instytutu matki i dziecka bo to wymaga i czasu i pieniędzy.Dlatego nieraz pisze na ulotce,że albo nie mozna wogule stosować albo po konsultacji z lekarzem (niektóre z nas przeciez miały przepisywane takie leki ,na których było napisane ,że zarzywac po konsultacji)a w gruncie rzeczy okazało się,ze nie ma przeciwskazań tylko dana firma nie ma pozytywnej opini z instytutu .Wiem coś nw ten temat bo kupe lat procowałam w firmie farmaceutycznej i ona równiez starała się o takie certyfikaty a póki co na ulotce musiało pisac ,że nie nalezy stosowac w ciązy czy małym dzieciom (albo ,że moża stosować u dzieci powyżej 6 lat) .Oczywiscie nie wypowiadam się na temat lekrstw zaw. sterydy ,antybiotyki itd..Chodzi mi głównie o leki ziołowe ,homeopatyczne itp.

witanko, widze ze wątek - "nasze ciążowe dolegliwosci" zamkniety, czyżbyśmy już wszystkie dolegliwosci obgadały?:-D
:-p
Oficjalnie zamkniety juz jest otwarty, jakies awarie skacza po bb :eek:Niestety to raczej nie koniec naszych dolegliwosci choc bardzo bym chciala zeby temat sie juz wyczerpal:tak::tak:

Ja na razie oprócz bóli miednicy i kregosłupa nie mam innych dolegliwości (oby tak dalej bo ból jest do wytrzymania).To jak was czyatm to serdecznie współczuję i mam cichą nadzieję ,że przynajmniej niektóre z nas to ominie lub chociaż zelży:-):-):-)

manti nie wiem ale rennie można więc manti penie też...
reklamy są z dwa tygodnie już i faktycznie gorzej...

ja w poprzedniej ciąży miałam na hemoroidy czopki homeopatyczne takie mozna
ja jem manti i wolno w ciąży go brac
co do hemoroidów miałam po ciąży i stosowałam maść,nie pamietam jaką ale bardzo szybko mi pomogła,teraz pewno tez bede miała tym bardziej,że ja juz mam żylaka(chyba?)bo go obserwujemy tylko w innym miejscu

reklama
Do góry