reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No dziewczyny ja też zmykam, zaraz M będzie i wyruszamy w drogę :tak:

Postaram się zajrzeć a jakby co to życzę wszystkim miłego weekendu, odpoczywajcie ile się da :-)

Papa

reklama
No dziewczyny ja też zmykam, zaraz M będzie i wyruszamy w drogę :tak:

Postaram się zajrzeć a jakby co to życzę wszystkim miłego weekendu, odpoczywajcie ile się da :-)

Papa

gdzie jedziecie na weekenda Joan? w jakaś fajną miejscówe?:-)

udanego relaksiku;-)

Podczas terazniejszej ciazy juz o malo co tez bym sie nie dorobila, na szczescie uporalam sie z zaparciami i udalo sie uniknac.

no a ja dopiero teraz jak to się pojawiło i zaczełam szukac info - wiem ze to tez przez zaparcia...

moje były do przejścia...zawsze sobie myslałam, że spoko przyda się jak potrenuje przed porodem:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą. Ja tak na chwilkę. Dzisiaj byłam kupić wykładzinę, w piątek nam ją położą i można zacząc tapetować i wstawiać meble. Cieszę się że w końcu coś ruszy, bo czas goni a my w lesie. Potem tylko tapeta w dużym pokoju, mebelki i mogę się szykować z wyprawką, bo teraz nie ma sensu, bo wszystko i tak się zakurzy. Choć coraz bardziej denerwuje się tym, że nie mam jeszcze tych rzeczy popranych.

ja dziś korzystałam że chłopa mam w domu zaciągnęłam z ramach tragarza;-) na zakupy a to sandałki dla młodego(ale mu stopa urosła:szok: a to jakieś skarpetki, majtki sobie kupiłam,innych ciuchów sobie nie kupuję bo mało mi zostało ciąży a nie wiadomo w co wlezę po porodzie:eek:
po wszystkim napadłam na McDonalda ale wyszłam po godzinie z niedosytem:baffled:

Witam
Właśnie wróciłam od lekarza. Dostałam opierdziel ze wczoraj nie przyjechałam do szpitala:-) Zrobił mi usg, ktg i wszystko jest ok. Mały łobuziak obracał się główką w dół i dlatego tak sie wiercił. Ale ulgę poczułam:-)

reklama
Do góry