reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja na razie tez nie mam hemoriodów z Dominikiem tez nie miałam .Ale za to moja mama w obu ciążach miała zarówno w trakcie jak i po ciązy.długo się z nimi zmagała,ale wtedy nie było medycyny na takim poziomie:-)

reklama
mi w poprzedniej się problemy pojawiły bo dużo żelaza brałam od tego zaparcia a od tego się porobiło ale to krótko i po ciąży nic już mi nie dolegało i teraz też jak dotąd nic może się uchowam

mi w poprzedniej się problemy pojawiły bo dużo żelaza brałam od tego zaparcia a od tego się porobiło ale to krótko i po ciąży nic już mi nie dolegało i teraz też jak dotąd nic może się uchowam

no ja tez biore zelazo - to moze przez to...

ale nie wiem czy czasem wole brac zelazo i zeby mnie głowa nie bolała, niz zeby hemoroidów nie miec...

bo przy zelazie moje samopoczucie - to niebo a ziemia:tak:

dokładnie ja miałam przez żelazo,po pierwszej nie miałam wcale tylko w drugiej mi sie zrobił jeden malutki i maść szybko pomogła

no ja tez biore zelazo - to moze przez to...

ale nie wiem czy czasem wole brac zelazo i zeby mnie głowa nie bolała, niz zeby hemoroidów nie miec...

bo przy zelazie moje samopoczucie - to niebo a ziemia:tak:
zgadzam sie z tym,ja tez wole zelazo na razie brac,bo potem spokojnie sobie z tym poradzimy

dziewczyny jecie może w ciąży lody gałkowane?

ja jem,ale czasami tylko jak jestem akurat na mieście

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no nic, ja uciekam bo musze się jeszcze spakować i parę rzeczy pozałatwiać, bo w nocy do niemiec ruszamy, ale na szczęście będę mieć dostęp do neta, to przynajmniej będę na bieżąco :-)
miłego długiego weekendu, niech pogoda dopisze i żadne złe dolegliwości się nie przypałętają, papa

reklama
bo podobno nie za bardzo można, bo one na jajach kurzych i salmonella może się przypałętać-tak coś mi się obiło o uszy... a ja tak je lubię :-)

eee kogla mogla to bym się obawiała...chociaz nie wiem czy bym teraz to juz zjadła tak ze smakiem jak za czasów dziecięcych:-p

ale lody...

a podobno salmonella jest na skorupce tylko...

Do góry