reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja czasem wstaje czasem nie zalezy ile wypije przed snem... a spać nie mogę bo kazda pozycja niewygodna nawet mi już poduszka nie pomaga między nogami, budze sie średnio co 1-2 h :baffled::baffled::baffled:

Ja jakiś czas temu miałam ten problem ze spaniem to jest coś okropnego jak spać nie mozna wiem dobrze co to znaczy .Ale w tym czasie konsultowałam się z ginem to mi powiedziała ,żebym przed snem wypiła melisę oraz zjadła magnez .Jeśli stan się pogarsza to mam nawet 2 tabl. na raz brać tego magnezu ,bo niby własnie brak magnezu w organiżmie u kobiet w ciązy powoduje brak snu i u mnie sie sprawdział śpię jak niemowlę .A dodam tylko ,że nawet skurczy niemiałam ,wiec zielonego pojęcia nie miałam ,że brakuje mi magnezu:-)

u mnie padało pół nocy mam nadzieję że dziś do wieczora nie będzie padać bo muszę z młodym pojechać sandałki mu kupić , skubańcowi nogi rosną jak nie wiem adidasy ostatnio kupiłam 30 nie wiem jak sandałki bo te co ma za małe:/
Iwonka a jak córki? dobrze wszystko? nic nie piszesz a widać że się czymś martwisz?
Magnez łykam 3 razy dziennie ciekawe ile bym musiała brać żeby lepiej spać:eek:

Ostatnia edycja:
Byłam wczoraj na zakupach w realu i jak to u kobitek w ciązy, zamiast kupować z rozsadkiem, to ledwie się dokulalam z tobołami i padłam. spać nie mogłam, a jak wstałam, to dotarł do mnie fantastyczny zapach prania. Okno było otwarte, oblukałam wszystkie balkony, ale nie znalazłam źródła :( Dopiero jak zabrałam się za tobołki, doznałam olśnienia :) , kupiłam Dzidziusia i widocznie dopada mnie szaleństwo, bo mogłabym, wsadzić nos w torbę proszku i odurzać się jak rasowa narkomanka;-), dzieciowymi zapachami:-)

u mnie padało pół nocy mam nadzieję że dziś do wieczora nie będzie padać bo muszę z młodym pojechać sandałki mu kupić , skubańcowi nogi rosną jak nie wiem adidasy ostatnio kupiłam 30 nie wiem jak sandałki bo te co ma za małe:/
Iwonka a jak córki? dobrze wszystko? nic nie piszesz a widać że się czymś martwisz?
młodsza juz 3 miesiąc ma katar i nic juz nie skutkuje,wiec czekamy az przejdzie chyba sam,dobrze,ze przestała kaszleć
a starsza z przeziębienia powoli wpada mi w zapalenie krtani,bo traci głosik i kaszle,ale dzisiaj idzie jeszcze do szkoły,bo sie uparła,a ja ją w miedzy czasie jakimiś syropkami faszeruje

a wogóle ciesze sie,ze juz konczy sie rok szkolny bo ten rok był koszmarny

reklama
oj Iwonka współczuję:(
mój też coś smarka od tygodnia ale kaszelku nie było ani razu więc to pewnie te zakichane trawy:/
u mnie pewno tez na tle alergicznym,ale odkad zmieniłam lekarza to jestem zła na tą lekarke bo ona ma ten katar gdzieś zaprzeproszeniem,a tamta od razu mi leczyła dziecko,ale teraz nie mam zamiaru wracac tam,bo kolejka po kilka godzin,dosć daleko wiec nie byłabym w stanie,kiedyś byłam o 21 dopiero w gabinecie,a do domku mam potem ponad godzinke wiec nie ma szans

Do góry