reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

o pogodzie to już nawet nie mówię bleee
nawet zakupów nie mogę zaplanować a ledwo się już kulgam..
ja daję młodemu 2 inhalatory i syrop na alergie i krople nic więcej chyba mi nie wymyślą już...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja.
U nas sloneczko ale wieczorem i w nocy padalo, po poludniu pewnie tez bedzie.
Piwonia mozemy sobie rece podac bo u mnie to samo. Kuba juz zdrowieje obylo sie bez lekarza, maly tez juz smarcze ale ostro sie sama wzielam za jego leczenie narazie sie nie pogarsza:tak::tak:Ech te dzieci:confused2::confused2:
W planach dzis kapusniaczek ale musze sie niedlugo za niego wziac bo pozniej to wcale nie bedzie mi sie chcialo:baffled::baffled:
Milego dnia wszystkim zycze

witam
antybiotyk działa więc mam nadzieję ze do niedzieli juz będe całkowicie zdrowa.
w całym domu mam rozłożoną folie, masakryczny widok!!!! no ale cóż, jak remont to remont.

wczoraj wieczorem głowa mi pękała jak cholera, pojechałam odebrac recepte do gina i tam sobie zmierzyłam ciśnienie jak na mnie wysokie 140/90 i tętno 120:szok: ledwo prowadziłam auto.

dziś jeszcze ogłoszą w gimnazjum wyniki testów, nie wiem na co ja liczę ale na cud to chyba za późno!

buziaki

Cześć dziewczynki :))
Trochę mnie nie było, bo ostatnie zaliczenia na studiach i pakowanie małe no i jestem w Zamościu u teściów :))
Gorąco jak nie wiem od wczoraj, ale póki nie muszę wychodzić to jakoś daję radę :-D

reklama
Do góry