no kurcze to mi sie coś pomyliło, ostatnio wciąż coś zapominam i mi z rąk wszystko lecinie, Mika... ja mam wizytę 15 czerwca, podobnie jak Sempe... nie mogę się doczekać, bo coraz częściej brzuch mam twardy (ale nie bolesny)..
koleżanka mnie też dzisiaj nastraszyła, że określenie porodu przez CC na jedynie 1 tydzień przed terminem jest dość ryzykowne, że w innych szpitalach ustawiają cesarkę na 2 tygodnie przed terminem porodu... muszę to jeszcze obgadać z moim lekarzem...
reklama
basia1807
mama trzech skarbów
padam
szyje tacie spodnie ale to jak namiot czteroosobowy
plecow nie czuje
jak padne to usne na miejscu
ale jutro juz koniec spodni... pasek i podwiniecie
szyje tacie spodnie ale to jak namiot czteroosobowy
plecow nie czuje
jak padne to usne na miejscu
ale jutro juz koniec spodni... pasek i podwiniecie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aneczka2425
Fanka BB :)
dobranoc Iwonka
dobranoc dziewczyny
do jura
dobranoc dziewczyny
do jura
patisia1218
Witam się i jednocześnie żegnam Ide się położyć chociaż pewnie nie zasnę bo po południu sie zdrzemnęłam 2 godziny Ale zmeczona jestem bo się dzisiaj namęczyłam Bylam u lekarza i dał mi skierowanie na badania krwi i moczu ... ;( Nie lubie pobierania krwi ...
miranda
Dziewczyny masakra, od wczoraj nie mogłam nic poczytać ani pisać, cos mi szwankuje.
MALINKA2109
Dzień Dobry!!!
Aj coś ostatnio spać nie mogeA w dodatku jakieś mdłości mnie nachodzą...dziwne bo przecież już przeszły dawno
Za oknem ładna pogoda-ale co z tego ja nie lubie sama chodzić na spacery.............
http://www.allegro.pl/item651633171_sliczny_grajacy_mis_polarny_dla_noworodka_ostatnie.html
zobaczcie jaka tania pozytywkę znalazłam.A patrzałam za taka w mieście to ponad 40 zł a tu z przesyłka nawet nie 20!!!
Aj coś ostatnio spać nie mogeA w dodatku jakieś mdłości mnie nachodzą...dziwne bo przecież już przeszły dawno
Za oknem ładna pogoda-ale co z tego ja nie lubie sama chodzić na spacery.............
http://www.allegro.pl/item651633171_sliczny_grajacy_mis_polarny_dla_noworodka_ostatnie.html
zobaczcie jaka tania pozytywkę znalazłam.A patrzałam za taka w mieście to ponad 40 zł a tu z przesyłka nawet nie 20!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: